Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Singer a další X-Meni


ikona
Mr. Hlad
bryan singerx-men
Otec mutantské série natočí i její další pokračování. A slibuje velké návraty.  

Letošní léto bylo kvalitní filmy doslova narvané, ale mutanti z X-Men: Budoucí minulost se tam rozhodně neztratili. Návrat Bryana Singera, který se vždycky radši věnoval postavám než destrukci, sérii prospěl minimálně komerčně a po První třídě, která vzhledem k nízkým tržbám naznačila, že o Magneta a Profesora X není možná takový zájem, vrátil sérii zpátky mezi velké blockbustery. Navíc to byla i sakra povedená podívaná s dobrým scénářem a akčními scénami plnými nápadů a to vidíme vždycky rádi. A závěr jasně naznačil, že X-Meny nevidíme naposledy.

Už 27. května 2016 totiž do kin dorazí X-Men: Apocalypse, v němž si to parta mutantů rozdá s tisíce let starým protivníkem, jenž je tak mocný, že by mohl zničit celý svět. A Singer u toho opět bude. O jeho účasti se neoficiálně mluvilo už pár měsíců, ale teprve teď je to jisté a koho minule zklamalo, že akce, ačkoliv byla velmi dobrá, působila trošku komorně, ten se nemusí bát. U Apocalypse bychom se měli dočkat destrukce emmerichovských rozměrů. Singer zároveň potvrdil, že tenhle film bude jen a pouze o „mladé“ partě a že nemáme čekat nikoho z herců z původní trilogie. A pokud by se tyhle postavy měly objevit, rozhodně dojde k přeobsazování, nikdo se nebude pokoušet dělat z osmačtyřicetileté Halle Berry teenagerku.

--- 

Vytáhni v hospodě: Scenárista Simon Kinberg se inspiroval filmy jako Návrat do budoucnosti, Looper, Terminátor nebo Stroj času.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace