Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Září 2014


ikona
KarelR
blu-raydvd
Historie, dobrodružství a řádně děsivá detektivka. 

Blůčkové září vehnalo do české distribuce především detektivku Temný případ. Došlo ale i na historického Ranhojiče a skvělý animák Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana, o rozmanitost (byť početně chudou) tedy nebyla nouze.

SOUTĚŽ FILMGAME.CZ O MIKINY, TRIČKA A ČEPICE S GODZILLOU!

 

Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana
Vyšlo: 3. září 2014
Cena: 268 Kč (DVD), 538 Kč (3D Blu-ray)

Když jsem se v březnu uvelebil v sedačce a z plátna začal promlouvat Ivan Trojan jako geniální pes, neměl jsem ani ponětí o tom, že se přede mnou rozbíhá jeden z nejživelnějších animáků poslední doby. Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana jsou smrští dobře načasovaných fórů a milých historických narážek, a režisér Rob Minkoff (Lví král) je poskládal tak dobře, že výborně fungují v obou jazycích. Což je u rodinného filmu dost zásadní věc, takže jednoznačné doporučení na velkou domácí projekci! (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Ranhojič
Vyšlo: 10. září 2014
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

I Němci umí velké historické filmy. Sice jim ještě chybí hollywoodská jiskra, takže nečekejte dalšího Ridleyho Scotta, jinak je ale Ranhojič víc než důstojnou léčitelskou konkurencí Království nebeského. Navíc brilantně zachycuje dobu, kdy byl západ těžce v háji a na východě všechno vzkvétalo, na své si tedy přijdou filmové fandové i milovníci dějepisu. Moc dobrá práce. (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Temný případ
Vyšlo: 24. září 2014
Cena: 718 Kč (DVD), 990 Kč (Blu-ray)

Seriálová pecka roku aneb osmihodinový film, který si konečně můžete pustit v nejlepší kvalitě hezky na jeden zátah. Temný případ je ukázkou excelentního herectví, režie, scenáristiky... no prostě všeho, co vás napadne. Další zhlédnutí by navíc měla být podobně fascinující, jako když v přehrávači protáčíte třeba Fincherových Sedm, takže pořizujte a šiřte mezi známé. Moc výživnějších detektivek v poslední době nevzniklo... (9/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v srpnu vyšlo: 10 pravidel jak sbalit holku, Amazing Spider-Man 2, Babovřesky 2, Bony a klid 2, Dědictví aneb Kurva se neříká, Divergence, Fair Play, Jedna za všechny, Klauni, Kráska a zvíře, Nekonečná láska, Rio 2

Nashle u cruisovského října.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace