Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superhrdinský tým Davida Ayera?


ikona
KarelR
david ayersuicide squad
Režisér Patroly a Železných srdcí možná půjde do comicsu. 

Davidu Ayerovi fandíme nejen proto, že natočil výbornou Patrolu. Jeho akčňáky jsou řádně špinavé a neberou si servítky, nenápadně tedy ignorujeme Sabotage a doufáme, že se mu povedou Železná srdce. Tanková výprava s Bradem Pittem dorazí do kin už v listopadu. Ayer se proto začal poohlížet po novém projektu a Warnery napadlo, že by jím měl být celovečerák o Suicide Squad.

 

Čím je tahle comicsová parta od DC zajímavá? Předně jde o bandu kriminálníků, které vláda posílá na "sebevražedné" mise, takže by Ayer nemusel opouštět svoji syrovější stylizaci. Tým, do něhož v různých dobách patřili třeba Deadshot, Captain Boomerang, Bane, Killer Frost, Poison Ivy, Count Vertigo, Deathstroke nebo Harley Quinn, se navíc poslední dobou těší velké oblibě. Objevil se v seriálu Arrow a nečekaně dostal i vlastní animák, u Warner Bros. tak vědí, že by o krapet drsnější týmovku mohl být zájem.

 

Scénář Suicide Squad napsal před pár lety Justin Marks (chystaná dvojka Top Gunu). Vzhledem k budování Justice League se ale projekt odsunul na neurčito a do hry se vrací až teď, když Warneři úspěšně oživili Supermana a budují rozmanitý comicsový vesmír. Bude v něm místo pro drsňáky, kteří se velmi dobře znají s Batmanem? Takový tah by rozhodně potěšil. A Pokud Ayer kývne na režii, máme tu další napjatě očekávanou blockbusterovou týmovku.

---

Vytáhni v hospodě: Tady je vystřižená scéna z Arrowa, ve které má o Harley Quinn o trochu víc prostoru. Ano... je to hlas její videoherní dabérky Tary Strong.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace