Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Jack Reacher?


ikona
Mr. Hlad
jack reachermission:impossibletom cruise
Na jakou další filmovou misi se připravuje populární knižní drsňák? A bude mít tvář Toma Cruise?  

Akční detektivka Jack Reacher: Poslední výstřel s Tomem Cruisem malinko zapadla, i když je nutné říct, že neprávem. Výdělky nebyly i přes účast Toma Cruise v hlavní roli a popularitu knižní série Lee Childa zdaleka tak vysoké, jak čekalo. Na druhou stranu film to byl fajn a Christopher McQuarrie v něm potvrdil, že chlapácké příběhy ze staré školy mu sedí a že by mohl jako režisér pátého dílu Mission: Impossible předvést zajímavé věci. Dvojka Reachera byla každopádně dlouho nejistá. Teď to ale vypadá, že se jí dočkáme, možná ale bude vypadat jinak, než si myslíte.

Lee Child tvrdí, že filmaři mají v plánu přivést do kin jeho knihu Nevracej se, v níž Jack Reacher, bývalý vojenský vyšetřovatel, opět octne na své staré základně a zjišťuje, že jeho známá sedí ve vězení a jeho by tam někdo taky rád dostal. Naštěstí se brzy objeví lidé, kterým stačí dát pořádně po tlamě, aby se zjistilo, že nehrají čistou hru. Child tvrdí, že s návratem McQuarieho počítat nemáme, protože v době, kdy by se mělo natáčet, nejspíš ještě bude mít plné ruce práce s postprodukcí Mission: Impossible. A jestli dorazí Tom Cruise, se zatím neodváží hádat. Každopádně i když předvedl v prvním filmu slušný výkon, fandové předlohy měli celkem zásadní problém s tím, že měří o nějakého čtvrt metru méně než literární Reacher. Uvidíme, co se bude dít dál.

--- 

Vytáhni v hospodě: Vedle Cruise byli ve hře o hlavní roli i Will Smith, Brad Pitt, Hugh Jackman, Vince Vaughn nebo Jamie Foxx.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace