Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kafe zachraňuje životy


ikona
imf
gus van santhow starbucks saved my lifetom hanks
 

Všichni to známe... jediným způsobem jak občas přežít zasedačku, noční pařbu nebo návštěvu babičky je kofein. Ať už se povaluje v kávových zrnkách nebo v některém z energy drinků (osobně hlasuji za Semtex). Ta drahocenná látka zachraňuje životy na celém světě a teď se o tom konečně někdo rozhodl natočit film?

Eh... ne zcela. Zřejmě si budete muset vystačit s reklamou na Tchibo, protože knížka How Starbucks Saved My Life nepojednává ani tak o artiklu prodávaném v nejslavnějším řetězci kafeterií jako spíš o krizi pozdního věku aneb kterak jeden důchodce díky džobu poskoka ke štěstí přišel. Na fast foodové (resp. fast drinkové) koncerny vždycky ukazuje nemilosrdný prst kritiky, takže nějaká ta pochvala by mohla působit osvěžujícím dojmem, i když nechápu co se Michaelu Gatesovi zdálo na téhle práci tak fajn... v šedesáti ztratil práci a manželku, takže se prostě rozhodl jít makat do Starbucks (vsadím se, že to nejdřív zkoušel jako obraceč hamburgerů, hezky v Lesterově stylu).

Knížka bude zřejmě hodně poutavá, protože Universal hned skočil po právech a tlačí do hlavní role Toma Hankse. Ten si tak po vyřešení největšího náboženského komplotu v dějinách (Šifra mistra Leonarda) nasadí srandovní čapku a bude pobíhat s horkou kávou po place. To všechno pod taktovkou Guse Van Santa, který se snad konečně vrátí k normálním filmům (na jeho Last Days slyším všude jen samé nadávky... je to podle všeho jeden z těch filmů, ve kterých dvě hodiny sledujete jak opadává omítka). Uff... nějak jsem dostal chuť na nějakou lahodnou tekutinu, kafe naštěstí nepiju a Starbucks ani není v dohledu, takže to řeší sametové potěšení od Granka... :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace