Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Loki na Ostrově lebek


ikona
KarelR
skull islandtom hiddleston
Tom Hiddleston nemá nouzi o zajímavé role. 

Fanynky Toma Hiddlestona určitě smutní kvůli tomu, že ho teď dva nebo tři roky neuvidí v kostýmu Lokiho. Britský oblíbenec by jim to ale měl bohatě vynahradit jinými rolemi, kterých teď nebude mít zrovna málo. Už příští rok se objeví ve sci-fi dramatu High Rise od Bena Wheatleyho (Seznam smrti, Pole v Anglii), gotickém hororu Crimson Peak od Guillerma del Tora a biografii Hanka Williamse I Saw the Light. Návrat na blockbusterové pole ho pak čeká 4. listopadu 2016, kdy povede monstrflák Skull Island.

 

Na legendární Ostrov lebek se Hiddleston vydá pod dohledem Jordana Vogt-Robertse (Králové léta). A vedle King Konga se tam zřejmě setká s pár dalšími slavnými monstry, která v Legendary Pictures zatím drží pod pokličkou. Máte nějaké tipy? A chtěli byste, aby v budoucnu došlo na (hodně málo pravděpodobný) crossover s Godzillou? Ať už to celé dopadne jakkoliv, velký dobrodružný film s Hiddlestonem rozhodně zní jako dobrý nápad.

---

Vytáhni v hospodě: Hiddleston se ochomýtal kolem hlavní role v novém Ben Hurovi od Timura Bekmambetova. Charltona Hestona ale nakonec vystřídá Jack Huston, kterého možná znáte jako Richarda Harrowa ze seriálu Boardwalk Empire.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace