Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jeden Bourne nestačí


ikona
Mr. Hlad
jason bournejeremy rennermatt damonpaul greengrass
Jeremy Renner a Justin Lin vs. Matt Damon a Paul Greengrass. Koho uvidíme v kinech? 

S agentem Bournem to není snadné. Paul Greengrass se před pár lety rozhádal se studiem a i když jeho Bournův mýtus a Bournovo ultimátum vydělaly sakra velké peníze, byl víceméně odejit. A s ním i Matt Damon, který všude rozhlašoval, že do dalšího dílu bez svého oblíbeného režiséra nepůjde. Studio ale takovéhle prkotiny nerozhodily, a tak přišel nováček Aaron Cross s ksichtem Jeremyho Rennera, který pod vedením Tonyho Gilroye zkoušel o diváckou přízeň bojovat místo Damona. Vyšlo to tak napůl. Propadák to nebyl, ale ústup ze slávy určitě. Navíc Gilroy jako akční režisér nebyl zrovna dobrou volbou. Každopádně další Rennerovo dobrodružství by mělo dorazit v létě 2016 a šeptalo se i něco o tom, že bychom v něm mohli vidět i Damona.

To ovšem platilo včera. Teď to vypadá, že situace bude o dost komplikovanější. Universal podle všeho totiž Greengrasse a Damona ukecal a léto 2016 bude patřit právě jim. Jason Bourne se zkrátka vrátí. Co to znamená pro Rennera? Rozhodně ne odchod ze scény. Studio totiž plánuje udělat z téhle agentské série něco jako špionážní Avengers, to znamená víc hrdinů, víc sólovek a časem nějaký crossover. Renner s Linem tedy mohou přibrzdit, ale rozhodně mají zákaz zastavovat, jejich film by měl dorazit do kin po Damonovi. Kdy konkrétně, to se zatím neví. Rozhodně ale dává smysl, že chce Universal začít Damonem než pokračovat s trošku riskantním Rennerem, i když dostal mnohem komerčně zajímavějšího režiséra. Každopádně tyhle dva agenty uvidíme rádi oba. Dva podařené špionážní nářezy jsou vždycky lepší než jeden.

--- 

Vytáhni v hospodě: Když se hledal představitel Aarona Crosse, byli ve hře třeba Shia LaBeouf, Luke Evans, Jake Gyllenhaal nebo Michael Fassbender. Jo a taky Kellan Lutz.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace