Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Wall Street mezi teroristy


ikona
Mr. Hlad
jonah hillleonardo dicapriopaul greengrass
Jonah Hill a Leonardo DiCaprio možná našli režiséra svého dalšího společného projektu 

Jonah Hill v poslední době zažívá sakra dobré období. Nominace na Oscara za Vlka z Wall Street, komerční úspěch 22 Jump Street, sequel v přípravě a v plánu film s bratry Coeny. To je solidní. A navíc si evidentně padl do noty s parťákem z Vlka Leonardem DiCapriem. O tom, že chystají společný projekt s názvem The Ballad of Richard Jewell, jsme už psali. Mělo by jít o skutečný příběh bezpečáka, který v roce 1996 na Olympijských hrách v Atlantě našel bombu a pomohl s evakuací nevinných. No a pak se zjistilo, že tu bombu tam dal on sám a z hrdiny, kterého milovala média, byl najednou terorista.

Nebo to tak alespoň vypadalo. Po třech měsících vyšetřování se ukázalo, že je Jewell nevinný, ale čtvrt roku psychického nátlaku z něj udělalo trosku. DiCaprio by si měl zahrát jeho obhájce, ale teď tu jako novinku máme i jméno režiséra a celý projekt je najednou ještě o kus zajímavější. Za kameru by se měl totiž postavit Paul Greengrass. Tvůrce druhého a třetího Bourna ukázal v Letu 93 nebo v nedávném Kapitánu Phillipsovi, že si umí poradit i s dramatem, ve kterém se skoro střílí a že se umí dostat postavám pod kůži a nechat vyniknout herce. V roce 2017, kdy se plánuje premiéra, by mělo jít teoreticky o horkého kandidáta na Oscary. Každopádně s touhle trojicí by nějaký ten plešoun nemusel být nereálný.

--- 

Vytáhni v hospodě: Jonah Hill se tři roky za sebou objevil ve filmu, který byl nominovaný na Oscara pro nejlepší film. Šlo o kousky Moneyball, Nespoutaný Django a Vlk z Wall Street.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace