Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #262 o Přátelích a Star Treku


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak by vypadaly Star Wars bez hudby? Kde dnes bydlí KITT? A co ovládlo veletrh IFA? 

Skoropodzimní propršený výplach.

Godzilla týdne
Neříkejte, že jste to nečekali. Nová Godzilla je ideálním terčem pro upřímný trailer a pánové ze Screen Junkies si na ni museli brousit zuby už od premiéry. Výsledek? Rozhodně nezklamal.

Report týdne
Letos jsem vážně chtěl vyrazit na elektronický veletrh IFA do Berlína. Dědeček ale holt naplánoval svoje sedmdesátiny dost nešikovně, takže si přehlídku technologických novinek užijte v stčkově článku. Dá se shrnout dvěma slovy? Jistě. Sony vládne!

 

Pixar týdne
Pixarovky už sice nejsou tak originální a podmanivé, jako bývaly, pořád ale ohromují minimálně vizuální stránkou. Její rozmanitostí, která malebně přechází mezi řadou barevných ladění, se pak můžete pokochat v tomhle minutovém videu.

 

Star Wars týdne
Finále Nové naděje je ikonickou filmovou tečkou, ze které srší nevídaná majestátnost. Bylo by ale stejně super i bez hudby Johna Williamse? Tohle video vám předvede, jak by vypadalo z pohledu jeho účastníků. A jak už vám asi došlo, je to diametrálně odlišný zážitek.

 

Knight Rider týdne
David Hasselhoff pořád ví, jak na sebe jednou za čas upozornit. Tentokrát se nechal ukecat do reklamy na Samsung a nutno říct, že by Knight Rider z fleku mohl zpátky před kamery. Když se po letech vrátil i J.R. z Dallasu, proč ne KITT?

Rating týdne
Filmová studia milují rating PG-13, což je pro nás diváky docela problém. Filmy, které by se měly těšit eRkovým možnostem, jsou totiž dost často masakrovány, aby mohly útočit na širší diváckou základnu. Jak jsme se do téhle nešťastné pozice? To je na trochu delší vyprávění, které vám "s radostí" odříká tohle video.

 

Přátelé týdne
Sims 4 jsou konečně venku a všichni řeší, jak jsou plní chyb, a co hůř, osekaní až na kost, aby se mohly ždímat prachy z DLCček. Všechny fanoušky série to ale od koupě neodradilo a jeden už má dokonce nahráno tolik, že zvládnul vytvořit simsovskou verzi Přátel. Ehm... gratulace?

 

Matka týdne
Přátelé ještě jednou, tentokrát kvůli věčné sérii článků a videí o tom, že je totálně vykradl sitcom Jak jsem poznal vaši matku. O co nejdefinitivnější srovnávačku se pokusili pánové z Buzzfeedu. A nutno říct, že je to hodně trefné čtení.

 

Star Trek týdne
I když točíte film za 190 milionů dolarů, nesmíte zapomenout na to, že byste si svoji práci měli užít. A startrekovská banda se srandy rozhodně nebojí, což názorně předvádí v uniklý gag reel blůčka Star Trek: Do temnoty. Nakoukávejte rychle, dlouho na netu nevydrží.

Duel týdne
V minulém duelu se proti sobě postavili Avengers a Strážci Galaxie. Vítěz? Překvapivě Strážci Galaxie, ale bylo to docela těsné.

Dnes se podíváme na zoubek Batmobilům. Tenhle týden nám totiž oficiálně přibyl jeden nový a mě zajímá, nakolik se tradiční otázka "Čí Batmobil se vám líbí nejvíc?" obrátí v jeho prospěch. Svého netopýřího favorita jako obvykle napište do předmětu (nejlepší bude jméno herce, ke kterému patřil) a nezapomeňte přihodit pár důvodů.

 

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (34)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace