Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další šifra mistra Langdona


ikona
KarelR
dan browninfernoron howardtom hanks
Tentokrát bude přímo pekelná... 

Při pohledu na Duel Frost/Nixon nebo Rivaly si vždycky říkám, jak mohly brownovky od Rona Howarda dopadnout tak útrapně. Šifra mistra Leonarda i Andělé a démoni tak tak brousí mysteriózní průměr a dnes si z nich člověk pamatuje akorát Hanksovo tupé (protože ho imf komentoval do zemdlení) a Zimmerovu skladbu 160 BPM (protože by udělala pecku i z reklamy na důchodcovská chodítka).

 

Brownovi fanoušci nicméně mohou utnout období smutku, během kterého se často volalo po adaptaci Ztraceného symbolu. Howard a Hanks začnou v dubnu točit další langdonovské dobrodružství, a ačkoliv třetí knihu ladně přeskočí a vrhnou se rovnou na čtvrté Inferno, snad se v kinech 18. prosince 2015 objeví co nejdůstojnější thrillerová podívaná.

O čem bude? Tentokrát nás slavný symbolog vezme do Itálie, kde musí zabránit vypuštění smrtícího globálního moru. Pomoct by mu přitom mělo porozumění Danteho Božské komedii (respektive její první části - Peklu) a samozřejmě řada věcí, které se objevily v knize.

 

Já jsem bohužel s Brownem trochu pozadu (dal jsem akorát Šifru), takže se fandové mohou v diskuzi klidně rozepsat o tom, jestli je Inferno "filmovější" látkou a měla by se z něj tudíž vylíhnout konspirační bomba. Napotřetí už by to vážně chtělo něco výživnějšího. A tvůrčímu týmu potenciál rozhodně nechybí!

---

Vytáhni v hospodě: Čtveřice Langdonovek je sedmou nejvýdělečnější knižní sérií všech dob.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (23)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace