Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude Hawkeye ve trojce Kapitána Ameriky?


ikona
KarelR
ant-manavengers: age of ultroncaptain america 3captain america: the winter soldiermarvel
A kdo touží po Black Widow? 

Asi není potřeba dlouze vysvětlovat, proč je Hawkeye nejméně výrazný Avenger. V Thorovi si střihnul akorát cameo a v Avengers strávil většinu filmu v záporáckém omámení, navíc je to prostě "jen" schopný hláškař s lukem a cool šípy. Proč se tedy neobjevil ve dvojce Kapitána Ameriky? V prvních verzích scénáře přítomen byl. Nakonec se ale věnovalo víc prostoru Furymu, Black Widow a Falconovi, Hawkeye tak na svoji velkou šanci stále čeká.

Příští rok ho samozřejmě uvidíme v Avengers: Age of Ultron, kde má mít velmi podstatnou roli (dvojku Kapitána nejspíš strávil na misi v Evropě). Jeremy Renner teď ale dal na vědomí, že se vážně řeší jeho účast v Kapitánu Amerikovi 3. Ano, Russovi to komentují tradičním "je to možné, ale zatím o zápletce nechceme mluvit". Vzhledem k tomu, že se Steve Rogers může příště obejít bez Nicka Furyho i Black Widow (jejich párování podnítilo čistě to, že pasovalo do příběhu Zimního vojáka), je ale Hawkeyova přítomnost hodně reálná. A zhatit by ji mohlo především natáčení Rennerova pátého Bournea, který půjde do kin jen dva měsíce po třetím Kapitánovi (15. července 2016 vs. 6. května 2016).

Jak to celé dopadne se zřejmě dozvíme v nejbližších měsících. Obměna doprovodu by ale Kapitánovi těžko ublížila a navíc by mohla otevřít cestu k sólovce Black Widow, o kterou se mimochodem začal hlásit Neil Marshall (nejbrutálnější díly Hry o trůny). Scarlettina Lucy zatím vydělala přes 200 milionů dolarů, tedy pětinásobek svého rozpočtu. Pánové z Marvelu tak dozajista uvažují o tom, kolik by asi vydělal takový malý akčňák s útěkem od KGB, nemocničním požárem v Sao Paolu... a Budapeští!

---

Vytáhni v hospodě: Nové fotky Hawkeyova kostýmu z Avengers: Age od Ultron.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace