Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude režírovat záchranu prezidenta?


ikona
Mr. Hlad
gerard butlermorgan freeman
Pokračování příjemného akční překvapení Pád Bílého domu má konečně režiséra 

Akční béčko Pád Bílého domu, v němž Gerard Butler zachraňoval Aarona Eckharta a likvidoval severokorejské komando, se docela povedl a dařilo se mu i v kině. Rozpočet nebyl nejvyšší a pár lidí, kteří rádi zaplatí za hodinu a půl lámání vazů, headshotů a drsných hlášek se vždycky najde. O pokračování se začalo mluvit chvilku po premiéře, tvůrcům ale naštěstí došlo, že opakovat zápletku s útokem na Washington by bylo hodně naivní, a tak se v London Has Fallen, jak napovídá název, podíváme do Evropy, kam americký prezident odjíždí se svým nejvěrnějším bodyguardem na pohřeb britského ministerského předsedy.  

No a pak se to samozřejmě podělá a zase se bude střílet. Nic moc dalšího o zápletce nevíme, ale ono to v tomhle případě ani moc nevadí. Šeptá se sice něco o tom, že Butler dostane mladého anglického parťáka a krom něj a Eckharta se vrátí i Morgan Freeman, ale to je vše. Každopádně účast režiséra Antoina Fuquy nepřichází v úvahu, momentálně totiž kutí boxerské drama Southpaw. Místo něj se za kameru postaví Fredrik Bond. Jeho příjmení ho sice předurčuje k režii akčňáku z britského prostředí, ale zatím natočil jen drama The Necessary Death of Charlie Countryman, které s akčním žánrem nemá moc společného. Uvidíme, jak mu to půjde. Ono šéfovat béčkovému akčňáku taky není žádná sranda. S americkou premiérou se počítá na 2. října 2015.

--- 

Vytáhni v hospodě: Počet mrtvol v Pádu Bílého domu je 168. Hezké číslo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace