Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pegg a Wright opět pohromadě


ikona
KarelR
edgar wrightsimon pegg
Připravte se na novou trilogii! 

Soumrak mrtvých, Jednotka příliš rychlého nasazení, U Konce světa. Simon Pegg, Nick Frost, Edgar Wright. Pokud nejste na MovieZone poprvé, asi víte, o čem je řeč. Trio velkých kámošů nám v uplynulých 10 letech naservírovalo tři výborné parodie, jejich spolupráce ale naštěstí není u konce. Simon Pegg totiž dal na vědomí, že s Wrightem chystají nový film. A rozhodně nebude poslední.

WRIGHTŮV PŘÍŠTÍ FILM: BABY DRIVER?

Co o jejich nadcházejícím projektu víme? No... skoro nic.  Pegg prozradil, že zná název, zápletku a momentálně začínají s Wrightem pracovat na scénáři. Zatím ale všechno drží pod pokličkou, takže si na detaily nechte zajít chuť. Mnohem důležitější jsou nicméně jeho nadějná slova o tom, že by tempo tři filmy s Wrightem za dekádu rád zopakoval. Budou to další parodie? Zřejmě ne. Budou spolu opět nějak souviset? Kdo ví. V případě spolupráce Pegga s Wrightem je ale samotná informace o tom, že se něco chystá (a zřejmě u toho bude i Frost), dostatečným důvodem k radosti.

---

Vytáhni v hospodě: Pegg s Frostem se na podzim vrátí do rolí Shauna a Eda ze Soumraku mrtvých. Objeví se v halloweenském speciálu animovaného seriálu Phineas and Ferb.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace