Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Danny rozjíždí další akci


ikona
imf
george clooneyocean's thirteenocean's twelve
 

O třetím díle Dannyho parťáků (Ocean's Thirteen) jsme už psali a vypadá to, že Steven Soderbergh se rozhoupal a věci se zdárně šinou k začátku natáčení. Koncem července se tak herecký tým sestávající z George Clooneyho, Brada Pitta, Matta Damona, Andyho Garcii, Dona Cheadlea, Bernieho Maca, Caseyho Afflecka, Scotta Caana, Eddieho Jemisona, Shaobo Qina, Carla Reinera and Elliotta Goulda znovu sejde před jednou kamerou. Kdo umí počítat, ten už ví, že jedna osoba chybí. Dlouho se spekulovalo, kdo bude tím bonusem navrch... Julia Roberts i Catherine Zeta-Jones z předchozích dílů jsou už z kola ven, je na čase přivítat Ellen Barkin.

Pro mě herečka relativně neznámých kvalit, pro postavu Matta Damona zachovalá padesátka, do které se rázem zabouchne. A to samozřejmě našim lupičům práci nijak neulehčí. O jejich cíli ještě žádné informace nemáme, ale už víme, kde bude herecká smetánka natáčet. Zatímco v prvním díle si užívali luxusu nejlepší kasin, tentokrát se v rámci zjednodušení natáčení (=kdo šetří, má za tři) bude film vyrábět přímo v Burbanku, kus za L.A., kde stojí warnerácké ateliéry. Scénář sepsali Brian KOppelman a David Levien (Hráči) a premiéra se chystá na léto 2007, což je pochopitelné, protože jednička vydělala 450.7 milionů, dvojka pak 362.7 milionů.

Původně tu měla být fotka Ellen Barkin, ale mě se ta holčina zas tak moc nelíbí, tak jsem ještě našel historku o tom, že Penelope Cruz v novém filmu musí nosit falešný zadek, protože ten "původní" se zdál producentům příliš malý. Zřejmě jsou fanoušky Jennifer Lopez. ;) Posuďte sami z následujícího obrázku, jestli Penelope větší zadek potřebuje. Podle mě je přesně tak akorát. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace