Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Popis traileru Avengers: Age of Ultron


ikona
KarelR
avengers: age of ultronmarvel
Co se promítalo na Comic-Conu? 

Tak zatím nic. Čekání na únik Comic-Con traileru Avengers: Age of Ultron pokračuje a kdo ví, jestli mu vůbec někdy bude konec. V případě, že se ho nedočkáme, si tudíž budeme muset vystačit s následujícím textovým popisem.

Sepsali ho pánové z webu io9 a docela podrobně se v něm můžete dočíst, co viděli fanoušci v Hall H. Někteří to samozřejmě mohou považovat za spoileroidní materiál. Marvel ale těžko odhalil něco, co nakonec neuvidíme v trailerové kampani, takže bych se toho nebál. Každopádně jste byli varováni a tady máte trochu té comicsové radosti:

Viděli jsme spoustu natočeného materiálu z Avengers: Age of Ultron. Vše začíná celkem idylicky, když Avengers relaxují a snaží se vyřešit, kdo je hoden zvednout Thorovo kladivo. Všichni si přitom myslí, že je to akorát cirkusový trik.

„Když ho zvednu, můžu vládnout Asgardu?“, ptá se Tony. Thor mu na to odpoví, že ano. Tony slibuje, že bude férový vládce a bude se starat hlavně o ženy, kladivo ale nezvedne. I když to zkusí s ironmanovskou rukavící a Rhodeyho pomocí. Za chvíli se jej snaží zvednou další členové Avengers – i Bruce Banner, který nevypadá zrovna vesele – a pohne s ním jen Steve Rogers.

O zvednutí kladiva se nepokusí jen Black Widow, která podle svých slov „na tuhle otázku nepotřebuje znát odpověď.“

Tony tvrdí, že je kladivo určitě nakódováno na Thorovy otisky prstů nebo jinou biometrickou technologii. Thor ale trvá na tom, že je odpověď daleko jednodušší: „Nejste jej hodni.“

Najednou všechny rozhodí ohlušující zvonění. Do místnosti vchází Ultron s logem Avengers na pokrouceném robotickém hrudníku. „Jak byste mohli být hodni? Všichni jste vrazi,“ pronese. „Chcete chránit svět, ale nechcete, aby se změnil. K míru ale vede jen jediná cesta: vaše vyhubení.“

Následně dovnitř vtrhne kupa robotů, kteří zaútočí na Avengers a Mariu Hill.

Ultron ve voice-overu říká, že měl vizi, ve kterém celý svět křičel o pomoc. A týkala se úplně každého.

Dále vidíme záblesky afrického města, které se rozpadá na trosky. Zahlédneme Lokiho hůl a Avengers vše zděšeně pozorují z Quinjetu. Nejutrápeněji vypadá Bruce Banner, který se objímá a třese. Všude pobíhají lidé a létají trosky.

Ultron s hrozivým výrazem sleduje veškerou zkázu.

Následuje pár momentů s hlavními hrdiny: Kapitán Amerika vbíhá do místnosti a střílí z pistolí. Všechno vybuchuje. Banner padá na kolena v zasněženém lese a vypadá nemocně. Thor kladivem zlikviduje tank. Black Widow hledá na ošetřovně chirurgické nástroje. Vidíme Nicka Furyho v oblečení, které měl na sobě na konci Zimního vojáka. A Scarlet Witch je v autobuse a k někomu se blíží s magickou energií v jedné ruce.

Tony Stark vypadá zoufale a provinile. „Jsme na konci. Na konci cesty, na kterou jsem nás vyslal.“, říká Black Widow. Ta namítá, že všechno jednou musí skončit.

Scarlet Witch padá na kolena a křičí. Následují záběry, v nichž používá svoje schopnosti a vytváří magickou energii.

V tu chvíli začne hrát klasická písnička I’ve Got No Strings (Nejsem loutka).

Tony v brnění Hulkbuster útočí na Hulka uprostřed města. V několika záběrech se rvou a Tony dostává strašnou nakládačku. Quicksilver probíhá místností plnou téměř nehybných lidí. Kapitán Amerika se s někým rve.

A protože jsme ve filmu Josse Whedona, probleskne záběr na baletku.

Pak se vracíme ke střílející Black Widow a rvačce Hulka s Hulkbusterem. Thor chytí Tonyho pod krkem a zvedne ho nad zem. Kapitán Amerika jede na motorce a potom někam utíká. Vzduchem létají auta. Black Widow se dotýká Hulkovy obří ruky, jako by se ho snažila uklidnit. Probleskne konfrontace mezi Black Widow a Scarlet Witch.

Ultron zakončí písničku slovy „Zbavil jsem se loutkáře“ a zatne pěst v oslavném gestu, že už nemusí nikoho poslouchat.

Ve finálním záběru je roztříštěný štít Kapitána Ameriky. Kamera se začne vzdalovat a vidíme všechny Avengers ležet pod troskami. Vypadají, že jsou mrtví, a sklání se nad nimi k smrti vyděšený a zahanbený Tony.

Potěšeni? Zklamáni? Nadšeni? Račte se vyjádřit v diskuzi a snad brzy dočkáme videa. Když už to na net nedotáhli Batman se Supermanem, hodila by i opulentní marvelácká protiváha.

---

Vytáhni v hospodě: Tady je pro zájemce celý panel Avengers: Age of Ultron (a tady Ant-Mana). Pochopitelně bez výše popsaného traileru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace