Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

King Kong se vrátí


ikona
Mr. Hlad
king kong
Přerostlý opičák ještě neřekl své poslední slovo. Máte chuť na výlet na Ostrov lebek? 

Peter Jackson dostal díky Pánovi prstenů možnost natočit King Konga, o němž mluvil jako o své největší srdcovce. I když to možná nedopadlo úplně tak, jak by si fandové přáli, pořád šlo o poctivou dobrodružnou podívanou se scénami, které neztrácejí kvalitu ani po letech. Bitka King Konga s tyranosaury je zkrátka pořád cool. Teď to vypadá, že produkční společnost Legendary Pictures by se k tématu ještě jednou vrátila. Na Comic-Conu se totiž promítal první teaser z projektu nazvaného Skull Island.

Ten by do kin měl dorazit v listopadu 2016 a i když teaser nic z příběhu neukázal, ví se, že bychom se měli vrátit na ostrov, na němž obří opičák žil. Tentokrát se však podíváme do minulosti. Na blbnutí s Adrienem Brodym a Jackem Blackem ale rovnou zapomeňte. Film by totiž s Jacksonovým King Kongem neměl mít nic společného, i když se pokouší tvářit jako jeho prequel a máme v něm zjistit, jak na ostrově plném monster přežívala jedna přerostlá opice tak dlouho, než se z ní stal pro domorodce bůh. Co byste na nového King Konga říkali vy? Máte zájem?

--- 

Vytáhni v hospodě: Skutečný Empire State Building byl postaven za čtrnáct měsíců, Jacksonovi trikaři na tom svém pracovali ještě o čtyři měsíce déle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace