Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deus Ex má scenáristu


ikona
Mr. Hlad
deus ex
Adaptace herní pecky a výlet do světa temné budoucnosti se snad konečně blíží 

Zatím jsme se nedočkali zrovna velkého množství dobrých adaptací počítačových her. Na druhou stranu doba, kdy si filmaři mysleli, že jim jednoduše stačí slavné jméno a hráči přijdou do kina automaticky, je snad už pryč. Za dva roky bychom se měli dočkat filmové verze Uncharted, což by mohlo fungovat, protože jde víceméně o variaci na dobrodružství Indiany Jonese, a docela dlouho se mluví i o filmu Deus Ex. Okolo něho se dlouho motal Scott Derrickson, ten je teď však vázaný comicsovkou Dr. Strange, ale to neznamená, že má tahle výprava do temné budoucnosti červenou. Spíš naopak.

Okolo Deus Ex se totiž dějí celkem zajímavé věci. Scénář teď dostal na starost Michael Finch, jenž má na svém kontě třeba Predátory a chystaný restart Hitmana, a ví se, že děj bude vycházet z třetího herního dílu s podtitulem Human Revolution, což byl prequel. Každopádně se podíváme do budoucnosti, a to s hrdinou, jenž dříve pracoval pro SWAT a teď má tělo plné mechanických implantátů, jež mu dávají sílu, rychlost a víceméně z něj dělají napůl stroj. Když ale odhalí nebezpečné spiknutí, zjišťuje, že mu to možná k přežití stačit nebude. Samotná hra má vynikající příběh, tak si z něj Finch snad vezme to nejlepší a sežene se k tomu dostatečně zajímavý režisér. Byla by škoda tenhle parádní svět na plátně zprznit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace