Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man se zdrží


ikona
Mr. Hlad
spider-man
Sony čachruje s premiérami Spider-Mana. Kdy se dočkáme trojky? A kdy dorazí Sinister Six?  

Není to tak dlouho, co jste se u nás mohli dočíst o tom, že třetí Spider-Man má trošku trable. Dvojka sice nastřádala přes 700 milionů dolarů, ale zároveň šlo o nejméně výdělečný film série, takže to vypadá, že okolo nového Petera Parkera není zdaleka taková fanouškovská základna jako okolo Marvelovek a X-Menů. Lidé se zkrátka na další díly tolik netěší a to by se mohlo projevit i na tržbách. Teď to vypadá, že Sony s tím hodlá něco udělat. Třetí Spidey, který už se bude muset obejít bez scenáristy Robereta Orciho, měl mít původně premiéru už za dva roky. Teď však bylo oznámeno, že dorazí až v roce 2018 a tvůrci mají tak dost času vypilovat ho v blockbusterovou pecku. Tou dobou bude mimochodem Andrew Garfieldovi pětatřicet a bude o tři roky starší než Tobey Maguire, když končil se Spider-Manem 3.

Na uvolněné místo (10. června 2016) hodlá Sony procpat adaptaci herní pecky Uncharted, u níž se snad už brzy dozvíme takové ty základní informace, jako kdo bude hrát Nathana Drakea a jestli by to alespoň potenciálně mohlo být cool. Každopádně o comicsy nepřijdeme. V listopadu 2016 si totiž premiéru odbude záporácká týmovka Sinister Six, s jejíž premiérou se původně počítalo právě na rok 2018 a dokonce až po čtvrtém filmu, jehož přemiéru 4. května 2018 mimochodem okamžitě urval Marvel (že by pro Avengers 3?) Drew Goddard, který má na starost režii a scénář, bude muset asi malinko šlápnout na plyn. Dá se očekávat, že i tady se Spidey minimálně mihne, ale tyhle šachy s premiérami rozhodně nepůsobí jako ujištění, že Sony ví, jak pavoučímu hrdinovi zajistit světlé filmové zítřky.

--- 

Vytáhni v hospodě: Kostým Green Goblina na sebe Dale DeHaan ve dvojce The Amazing Spider-Man soukal tři a půl hodiny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace