Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #254 o Godzille a klidu v kině


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak se vypořádat s lidmi, co v kině nezavřou držku? Kde můžete sžrat Pokemony? A co udělat jedním a půl milionem dolarů? 

Jen další letní Výplach

Rada týdne
Richard Linklater je sakra dobrý filmař, který umí natočit blbinu, jako je Škola ro(c)ku, ale i trilogii Před úsvitem, Před soumrakem a Před půlnocí. Teď do kin míří jeho Chlapectví, film, na němž pracoval několik let a v němž sledoval, jak se z malého kluka stává puberťák a dospělý mladý chlap. No a Linklater by chtěl, abyste si jeho film v kině vychutnali. Respektive, abyste si v kině vychutnali jakýkoliv film a to dost dobře nejde, když vedle vás sedí idiot, který se s někým baví, nebo posílá SMSky. Linklater pro vás ale má jednoduché a perfektně funkční řešení, jak se s podobnou situací vyrovnat jako gentleman.

Detektiv týdne
Když jsem jednou K0c0urovi řekl, že jsem nikdy v životě neviděl ani jeden díl Columba, reagoval slovy „a víš, že to je jako fakt dobrý, že jo?“ No, nevím. Ale spousta lidí si myslí, že jo. Bohužel po smrti Petera Falka se dalších dílů už asi nedočkáme. Teď je tu ale Gary Whitta, scenárista budoucího spin-offu Star Wars, jenž na svém Twitteru prohlásil, že by skvělým Columbem byl Mark Ruffalo. A ten k tomu měl samozřejmě taky co říct. Uhlídat, co se děje v Hollywoodu, zkrátka není žádná sranda.

Pozvánka týdne
V Česku i na Slovensku v poslední době vznikají zajímavé filmy častěji, než jsme byli donedávna zvyklí. U našich východních sousedů se navíc celkem daří i amatérům. Na horor Socialistický Zombi Mord, v němž se parta svazáků utká s armádou nemrtvých, jsme vás už upozorňovali. Teď máte možnost zajít si na něj i v Praze. Ve čtvrtek 24.7. ve 20:30 se totiž film bude promítat na festivalu Advik. Pro připomenutí si klikněte na trailer. Podobné projekty u nás a v nejbližším okolí fakt často nevznikají. Nehledě na to, že tohle se prý skutečně povedlo!

Vlak týdne
Japonci jsou magoři. To je prostě fakt, který si uvědomí každý, kdo uvidí jejich reklamy s Nicolasem Cagem nebo Arnoldem Schwarzeneggerem. Zároveň to jsou však hračičkové a když se tyhle dvě vlastnosti spojí, může to být zajímavé. Pokud jste viděli korejskou pecku Snowpiercer a zaujal vás vlak, který jezdí kolem světa, pohání ho speciální motor a žijí v něm boháči v luxusu i chudáci po krk ve smetí, můžete začít šetřit jízdenku na The Cruise Train. Bude mít deset vagonů, zvládne jezdit na elektrických i jiných tratích a vyjet by měl na jaře 2017. Dva vagony budou mít skleněné stěny, najdete tu klasické japonské restaurace i vyhlídkovou kabinu. Zatím žádné akvárium nebo zahradu, ale co není, může v budoucnu být. Tady si můžete kliknout na fotky.

Lego týdne
Návrat do budoucnosti
je klasika, ale děcka, co si dnes hrají s Legem, ho asi moc neznají. Naštěstí je slavná stavebnice ochotna nabídnout něco i starším kreativcům a pokud i vy patříte mezi fandy Martyho McFlye a kostiček, můžete se možná začít těšit na LEGO verzi Hill Valley z padesátých let, z roku 2015 i na vlak ze třetího dílu. Jen asi bude třeba sehnat ještě pár fandů, abyste společnost přesvědčili, že do toho má fakt jít.

Sestřih týdne
Ačkoliv má redakce MovieZone s mnohými čtenáři přátelské vztahy a občas se s některými vidíme i jinde než v diskusi pod Kameňákem 4, jsou věci, které ani o těch nejvěrnějších fakt nechceme a nepotřebujeme vědět. Řekněme, že vaše intimní životy by měly zůstat intimními a pokud někdo v soukromí vyhledává třeba biče nebo něco podobného, moc mu to přejeme, ale ať si to radši nechá pro sebe. Na druhou stranu naše čtenáře máme rádi a pokud má někdo rád půvabné herečky, které mluví tak, že by se do to filmu s přístupností PG-13 asi dát nedalo, tak si může kliknout sem.

Restaurace týdne
Pokud se přes prázdniny hodláte motat po Tokyu, možná, že by stálo za to zajít si na oběd do restaurace v Roppongi Hills. Kousek odtud se totiž koná výstava s názvem Pikachu the Movie XY Exhibit a tady se rozhodli toho využít a až do konce srpna změnit jídelníček, takže tu můžete oblíbenému Pokémonovi ukousnout kus hlavy a pak se jí zadávit. A je celkem fuk, jestli jste na burgry, nebo na sladké.

Matka týdne
Kdo kouká na Hru o trůny, ten se asi párkrát zamyslel, kdo že může být matkou Johna Sněha, který momentálně na Zdi bojuje proti armádě barbarů ze severu a snaží se zachránit Západozemí před invazí prakticky nezničitelných potvor. Teď tu máme jednu teorii, která je nejen zajímavá, ale dává i sakra smysl

Investice týdne
Pokud máte doma zbytečných 1 500 000 dolarů, tak si můžete koupit nejspíš všechno, co vás napadne. Říká se ale, že některé věci člověk za peníze nepořídí. Lásku, štěstí, zdraví a takové ty hovadiny. Socha Godzilly vyrobená ze zlata mezi ně už však naštěstí nepatří.

Duel týdne
KarelR se vás minule ptal na váš nejoblíbenější film od Egara Wrighta. Vyhrála to Jednotka příliš rychlého nasazení, což se víceméně dalo i trošku čekat.

Dnes se podíváme na sequely. Úsvit planety opic se zařadil mezi sequely, které se minimálně vyrovnaly prvním dílům, možná je i překonaly. Nás by zajímalo, který sequel je podle vás lepší než první díl. Svoje tipy pište do předmětu a v textu se rozepište, proč si to myslíte.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (62)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace