Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Monstra se vrací


ikona
Mr. Hlad
draculafrankensteinthe mummy
Klasické hororové potvory dostanou facelift 

Studio Universal je v hororovém světě pojem. Právě tady se objevily legendární kousky jako Frankenstein, Vlkodlak, Dracula, Neviditelný muž nebo Netvor z Černé laguny. Věk je na nich sice vidět, ale na druhou stranu jim jejich kvality a především důležitost pro vývoj celého žánru nikdo upřít nemůže. Z téhle party se staly legendy a čas od času se některá z nich vrátí. Teď to ale vypadá, že se vrátí snad všechny. Universal totiž hodlá přijít s novým filmovým vesmírem, kde budou tyhle potvory hrát hlavní roli.

V budoucnu nás tak čekají jak klasické remaky a nové verze, tak i crossovery a týmovky. Před pár lety se o něco podobného pokusil Stephen Sommers s Van Helsingem a nedopadlo to úplně tak, jak si fandové představovali, tak snad bude tenhle pokus úspěšnější. Na všechno mají dohlížet Alex Kurtzman, jenž je podepsaný pod Star Trekem nebo Transformers, a Chris Morgan, který pro Universal dělá sérii Rychle a zběsile. Oba pánové mají dost zkušeností a pracovali na filmech, kde je hodně postav a je potřeba, aby každá dostala svůj prostor, takže by to zvládnout mohli. S charaktery, které má Universal k dispozici, by tak mohl být výsledek hodně zajímavý.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace