Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mission: Impossible 5 nabírá herce


ikona
KarelR
coenshail caesarmission:impossible 5
A stejně tak nová coenovka. 

Konec roku 2015 nabídne vedle sedmých Star Wars nebo čtyřiadvacáté bondovky minimálně dva další očekávané filmy. Prvním bude nová coenovka Hail Caesar!, druhým pětka Mission: Impossible. A oba momentálně nabírají obsazení.

 

V další misi Ethana Hunta se samozřejmě objeví Tom Cruise, Jeremy Renner a Simon Pegg, tohle trio ale film samo neutáhne. Pomocnou ruku jim tedy podá Alec Baldwin, který by si měl zahrát šéfa CIA, a také Rebecca Ferguson, kterou čeká role nájemné vražedkyně (Jessica Chastain ji odmítla). Rusovlasou drsňačku uvidíme za pár týdnu v Ratnerově Herkulovi, do budoucna ji tedy čeká slušný kariérní skok.

O příběhu páté Mission Impossible, kterou režíruje Christopher McQuarrie, toho moc nevíme. Daleko moudřejší jsme nicméně u Coenů, jejichž Hail Caesar! bude komediální retro z padesátých let, jehož hlavním hrdinou je hollywoodský "likvidátor problémů". Toho si zahraje George Clooney, přičemž mezi další potvrzené účastníky natáčení patří Josh Brolin, Channing Tatum, Tilda Swinton a Ralph Fiennes. Hodně solidní sešlost, k níž by se teď měl přidat ještě Jonah Hill a především Scarlett Johansson jako herecká hvězda, která otěhotní těsně před natáčením důležitého filmu. Ehm... inspirace Avengers čistě náhodná?

 

Hail Caesar zatím ještě nemá datum premiéry, počítá se ale s podzimem 2015. Mission: Impossible 5 potom uvidíme 25. prosince, tzn. týden po sedmých Star Wars. Snad to Ethanově partě nějak neznemožní pořádné tržby...

---

Vytáhni v hospodě: Když už jsme u těch těhotenství, Mila Kunis se někde zmínila, že po porodu hodlá (minimálně na čas) skončit s herectvím. Plačme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace