Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Upíři budou mít majáčky!


ikona
imf
razorwire
 

Nedělní novinky by se měly nést v uvolněném duchu a já zrovna našel jednu, která vaší lenošivé náladě dokonale sedne. Takže se uvelebte a jdeme na to. Kisha Imani Cameron se přesunul z produkčního molochu Walden Media, aby ve spolupráci s Completion Films zaprodukoval akčňák Razorwire. Zjevně film, na kterém bude super jenom název. ;) Režírovat by měl videoklipař jménem Little X (kdybyste se jmenovali Julien Christian Lutz, vzali byste zavděk jakoukoliv přezdívkou), jehož dosavadním majstrštykem je videklip k Ludacrisově "Pimpin' All Over World".

To nejlepší ale teprve přijde. Snímek se soustředí na partu drogových dealerů, kteří zjistí, že v jejich revíru řádí upíři a zvlášť si pochutnávají na bezdomovcích a feťácích. Tím našim "hrdinům" řídnou zákazníci a z upírů se navíc vyklubou policajti, kteří začnou svádět vraždy na samotné dealery. To si žádá jednu dvojitou do žíly a pořádné peklo v ulicích... Upřímně? Nic šílenějšího jsem už dlouho neslyšel (snad krom Krokočky nebo Kočkodýla, kterýžto ujetý projekt připravuje hrstka čtenářů MovieZone... odmítám se k nim znát... pokud nevíte o co jde, zkuste občas navštívit chat, uvidíte, že jste přicházeli o hodně ;). Dealeři drog vs. policajti? Tuhle analogii bych nevymyslel ani po desetinásobném zhlédnutí Underworldu (to by mě spíš odváželi na Bulovku). Nechápu kde Kisha a spol. berou hulení, ale musí to bejt sakra dobrej materiál. Vsadím se, že plakát bude laděn do růžové barvy.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace