Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman, Superman a falešný scénář?


ikona
KarelR
batman vs. supermandc comicsKevin smithzack snyder
Co vlastně víme o předehře Justice League? 

Tohle začíná být docela zábavné. Internet se poslední měsíce plní spoustou zvěstí o tom, co nebo koho uvidíme v nadcházející comicsovce Batman v Superman: Dawn of Justice. Předehra k Justice League, velké týmovce nejznámějších superhrdinů od DC, pak v posledních hodinách "nafasovala" sedm nových postav. Na záporácké straně se prý objeví sériový vrah Victor Szasz, vládní agentka Amanda Waller, nájemný zabiják David Cain a mediální mogul Morgan Edge. Světlá strana Síly pak má těžit z přítomnosti druhého Robina Jasona Todda, dívčího Robina Carrie Kelley a čtvrtého Green Lanterna Kylea Raynera. Jenže víte co? Možná si z nás Warneři jenom dělají srandu.

Ačkoliv by se všechny tyhle postavy do filmu asi vtěsnaly (stačilo by je mít v civilu nebo je ukázat jen na chvilku), objevil se zajímavý drb, že jde o jednu z mnoha záměrných fabrikací, kterými se mají nažrat hladové comicsové weby, aby Snyderův film zůstal celý. Studio si totiž údajně najalo falešné bývalé zaměstnance, kteří mnoha bloggerům poskytli hotový scénář. Ten má sice na sobě všechny správné watermarky a podpisy. Má ale jít o záměrně sepsaný podvrh, za kterým nestojí nikdo jiný než Affleckův kámoš Kevin Smith.

PRVNÍ FOTKA SUPERMANA V DAWN OF JUSTICE

JAKÉ DC COMICSÁRNY BY NÁS MOHLY ČEKAT V NEJBLIŽŠÍCH LETECH?

Producent Charles Roven a režisér Zack Snyder prý Smithe loni kontaktovali s nástřelem děje a poprosili ho o případné poznámky. Smith ale místo toho přišel s nápadem, že zatímco bude Chris Terrio pracovat na pravém scénáři, on sepíše falešný s pár zásadními změnami. Ten by potom "unikl" na internet a všichni by se tak dlouhé měsíce nimrali ve věcech, které s výsledným filmem nemají nic společného.

Opravdu se tyhle věci udály? Anebo je celý tenhle komplot jen chytře vyfabrikovaný a ven unikají detaily pravého scénáře? Ať už je to jakkoliv, každá novinka o Justice League je pro Warnery marketingovou výhrou. Takže gratulace a snad nás čekají ještě dva roky mlžení, po kterém se přižene nečekaně vynikající film.

---

Vytáhni v hospodě: Jason Momoa ohledně Aquamana stále trochu mlží. Uvidíme, jestli na blízkém Comic-Conu přeci jen vyběhne na pódium nebo ne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace