Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Zadarmo do Varů


ikona
Mr. Hlad
karlovy varysoutěž
Chcete si užít festival v Karlových Varech zadarmo? Stačí kliknout 

Filmový festival v Karlových Varech se zatraceně rychle blíží, a pokud tam chcete být od začátku, měli byste pomalu začít balit. Do soutěže se dostaly české filmy Fair Play a Díra u Hanušovic, takže bude komu držet palce, a pak už záleží jen na vás, jestli se necháte zlákat na zajímavou nabídku ze sekce Dny kritiků Variety nebo vyrazíte na věci od našich východních sousedů v soutěžní sekci Na východ od západu. Pak tu je samozřejmě stará bomba od Williama Friedkina Mzda strachu a zaplavat si v krvi můžete v druhém Raid v sekci Půlnoční filmy. Na program se konec konců můžete podívat sami.

No a nemusíte za to platit ani korunu. Ve spolupráci s filmovým festivalem tu totiž pro vás máme soutěž, ve které se hraje o 5x2 Festival passy na celou dobu konání festivalu, tedy od 4. do 12. července. Díky nim máte právo denně na tři lístky zadarmo a ještě můžete zkusit štěstí a vystát si frontu těsně před promítáním. Do velkých sálů se pravděpodobně dostanete. Jeden Festival pass má mimochodem hodnotu tisíc korun! Pokud byste tedy chtěli mít dva doma, odpovězte nám na jednoduchou otázku. Kolik celovečerních filmů režíroval host MFFKV Mel Gibson? Správnou odpověď nám pošlete do úterní půlnoci na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište SOUTĚŽ VARY. Vítězům dáme vědět.

Hodně štěstí.

Výherci:

Petr Weisser
Barbora Dršková
Monika Hanzalová
Radek Londin
Jan Kobr

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace