Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pacific Rim se vrátí


ikona
Mr. Hlad
guillermo del toropacific rim
Roboti a obří monstra Guillerma del Tora si dají druhé kolo 

Když Guillermo del Toro natočil Pacific Rim, logicky sliboval, že se dočkáme dalších dílů. Ale tohle slibování je u velkých blockbusterů naprosto běžné, reálně však o všem rozhodují tržby a ty v případě akční sci-fi, v níž se řezali gigantičtí roboti s monstry z jiné dimenze, stály víceméně za prd. Takže i když mexický režisér a tvůrce Hellboye nebo Faunova labyrintu jednou za čas řekne, že se dvojka přeci jen chystá, každý soudný člověk to bral s nadhledem. Překvapivě to však vypadá, že se jí nakonec přeci jenom dočkáme.

 

Premiéra sequelu je totiž stanovena na 7. dubna 2017. Scénář píše momentálně Zak Penn, jenž má na kontě Avengers nebo druhé a třetí X-Meny, a prý máme počítat s návratem všech přeživších. Del Toro naznačuje, že tentokrát se megaroboti podívají do úplně jiného prostředí, ale konkrétní zatím není. Přeci jen by to však mohlo znamenat expedici do jiné dimenze a blbnutí s úplně novými potvorami. Každopádně na další informace si asi chvilku počkáme. Premiéra je dalek a del Toro má plné ruce práce s upírským seriálem The Strain a příští rok vypustí do kin svůj horor Crimson Peak.

--- 

Vytáhni v hospodě: U jedničky původně tvůrci lanařili Toma Cruise, nakonec ho nahradil Idris Elba.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace