Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shane Black zrebootuje Predátora


ikona
KarelR
predatorpredatorsshane black
Nejdrsnější vesmírný lovec dostává další šanci. 

AKTUALIZACE: Black podle svých slov nechystá reboot, ale prequel. Zatím však neprozradil, jestli bude navazovat na Predátora, Predátora II nebo Predátory.

O pokračování vetřelčího Promethea víme už delší dobu, o možné pětce Ramba jsme se dozvěděli včera a teď tu máme nového Predátora. Hollywood zkrátka osmdesátkové legendy nenechá jen tak umřít (ano, ehm, Vetřelec je z roku 1979...) a hodlá jim dávat další a další šance. Protože jednou to sakra vyjít musí, no ne?

Takže, čeká nás pokračování Predátora z produkce Roberta Rodrigueze? Kdepak. Slavného vesmírného lovce čeká další makeover, na který překvapivě dohlédne sám Shane Black. Ten se proháněl po place originálu a sem tam možná vypomohl s nějakou tou hláškou (i když se mu vážně nechtělo). Teď nicméně dostal relativně volné ruce a může si sepsat vlastní predátoří příběh, který mu kamarád Fred Dekker (Záhrobní komando) roztáhne do klasického scénáře.

 

Black se má následně ujmout i režie, zatím ale není jasné, kdy by k tomu mohlo dojít. Dlouho totiž chystá pulpový dobrodružný film Doc Savage, do kterého se podle posledních zpráv snaží zlákat Chrise Hemswortha. Jonesovka nebo sci-fi? Obojí může dopadnout všelijak, každopádně je dobře, že si Black miliardovým Iron Manem 3 otevřel nějaká ta hollywoodská vrátka. Syp to do nás, Shane!

---

Vytáhni v hospodě: První Predátor vznikl z humorné idey sepsat přes víkend pátý díl Rockyho, ve kterém by si to Sly rozdal s mimozemšťanem. Joel Silver, producent Komanda, ale scénář překopal v další akčňák pro Arnieho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace