Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mel Gibson přijede do Karlových Varů


ikona
Mr. Hlad
karlovy varymel gibson
Představitel Williama Wallace, Šíleného Maxe a Martina Riggse přijede na karlovarský festival 

Co se hvězd týče, není festival v Karlových Varech na takové úrovni jako Cannes nebo Berlín, ale každý rok se tvůrci pokouší ulovit alespoň jednu superhvězdu. V minulých letech to byli třeba Morgan Freeman nebo Robert Redford, letos dorazí Michael Pitt či William Friedkin. Ti jsou tu ale spíš pro fajnšmekry a filmové znalce než pro lovce autogramů. Všechny kategorie by měl potěšit až čerstvě oznámený host. Přijede totiž Mel Gibson.

Tahle legenda na pár let zmizela z Hollywoodu, ale teď je zpátky. Fandové snad už zapomněli na jeho rasistické komentáře a další hovadiny, které prováděl, a veřejně už se ho zastali i Robert Downey Jr., Dean Devlin nebo nedávno Gary Oldman, který v rozhovoru prohlásil, že Gibson byl nalitý a když je člověk nalitý, říká hovadiny. Každopádně držitel Oscara za Statečné srdce a hvězda Smrtonosných zbraní osobně uvede svou poslední režijní pecku Apocalypto a promítat se bude i klasika, která mu nastartovala kariéru – Šílený Max. O tom, že by přivezl třetí Expendables, tedy film, který by mezi namibijskými komorními dramaty o boji za práva pouličních zubařů vyloženě zazářil, zatím bohužel nepadlo ani slovo. Vary začínají už 4. července, takže začněte balit!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace