Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #250 o Cruiseovi a Raidu


ikona
KarelR
víkendový výplach
Horda upřímných trailerů a krvavé akce! 

Jubilejní poslunovratový výplach.

Transformers týdne
Dvojka Transformers byla ve své době dost tepaná a doteď se to nezměnilo. Nejméně oblíbený robotí blockbuster si tedy vysloužil upřímný trailer, podle kterého jej tak tak můžeme brát jako film.

Akční scéna týdne
O dvojce Raidu se bude v nadcházejících dnech a týdnech mluvit sakra hodně, můžete se na ní tudíž připravit brutální vystřiženou scénou (ano, je trochu starší, ale možná někomu unikla). Gareth Evans se jí zbavil kvůli tomu, že příliš nesouvisí s hlavní dějovou linkou, a tak film brzdila. Teď jí nicméně ukázal světu a potěší, že vlastně funguje jako... možná nejkrvavější krátký film všech dob.

Sci-fi mash-up týdne
Udělat trailer Strážců Galaxie podle trailerů Star Wars by bylo až moc jednoduché. Mnohem zábavnější je zkusit to naopak a vetknout Lucasovu ságu do strážcovského kabátku. Výsledek? Ještě lepší a zábavnější, než byste čekali.

Hospoda týdne
Animované Super Café, do kterého pravidelně chodí na pokec Batman se Supermanem, má konečně "konkurenci". Je jím neobjevně pojmenovaná Villain Pub, v níž budou řešit svoje trable především Joker s Voldemortem.

Lví král týdne
Upřímné pošťuchování podruhé. Lví král patří mezi nejlepší animáky všech dob a zaslouží si nic než úctu, pokud byste ho ale hodili pod drobnohled, najdete spoustu hodně zajímavých detailů. Přemýšleli jste někdy třeba nad tím, jaký je opravdový vztah Simby a Naly?

Pořad týdne
Tom Cruise, Emily Blunt, Seth MacFarlane a Charlize Theron na jednom gauči? Graham Norton se zase vytáhnul a servíruje hodně zábavných padesát minut.

Fantasy týdne
Vzpomínáte si na amatérský crossover Harryho Pottera a Star Wars? Pokračování, ve kterém se střetnou světy Hry o trůny a Pána prstenů, je podobně nápadité. A o hodně brutálnější, takže na něj rozhodně nekoukejte s mladšími sourozenci!

Comicsové panely týdne
Dekády superhrdinských comicsů přinesly spoustu výborných příběhů, zároveň v nich ale najdete i hodně podivností. Stačí vytrhnout z kontextu pár panelů a člověk se nestačí divit, co všechno vážně šlo do tisku.

Top Gun týdne
A upřímnost potřetí. Tentokrát se jí dočkal legendární Top Gun s Tomem Cruisem, u kterého se řeší především.... vy-víte-co.

Duel týdne
V minulém duel se proti sobě postavily westernové klasiky Tenkrát na západě a Hodný, zlý a ošklivý. Která je podle vás lepší? S čtyřnásobnou převahou samozřejmě vyhrál Clint, protože jsou na světě dva druhy lidí...

Tentokrát se budeme ohlížet za filmovým létem. To víceméně začalo v dubnu a končí srpnem, takže ho momentálně můžeme rozseknout vedví. Otázka tedy zní: "Který BLOCKBUSTER z první poloviny léta se vám líbil nejvíc?" Výběr dosavadních filmů za 100 mega a víc najdete o něco níže, ve svém komentáři potom nezapomeňte uvést i důvody.

 

 

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace