Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blíží se brilantní superhrdinové


ikona
KarelR
brilliancejared letox-men
X-Meni nafasují konkurenci. 

Možná jste zaznamenali, že se produkční firma Legendary Pictures rozkmotřila s Warnery a zkusí spolupráci s Universalem. Tohle partnerství nám přinese třeba Jurský svět, Rychle a zběsile 7 nebo Warcraft, dojde ale i na méně provařené projekty.

Jedním z nich bude adaptace superhrdinské sci-fi Brilliance, kterou nedávno opustil Will Smith. Loňský román Marcuse Sakeyho vypráví o společnosti, ve které se od roku 1980 rodí jedno procento lidí se superschopnostmi. Hlavním hrdinou příběhu je přitom "nadaný" federální agent Nick Cooper, který musí dopadnout nejnebezpečnějšího teroristu na Zemi.

 

Takže akční detektivka s X-Meny? Těžko se divit, že Hollywood tenhle námět tlačí na velké plátno. Scénář k němu poskytl David Koepp (Expresní zásilka) a režírovat bude Julius Onah (The Girl Is in Trouble), jedné z vedlejších rolí se potom upsala Noomi Rapace. A kdo že si po Smithově odchodu zahraje hlavní roli? Producenti chvíli tápali, teď ale začali jednat s čerstvě oscarovým Jaredem Letem. Inspirativní to volba. Snad jim klapne.

---

Vytáhni v hospodě: Když se Leto připravoval na roli v Requiemu za sen, nespal se svojí snoubenkou Cameron Diaz, aby mohl přesvědčivě zahrát frustrovanou postavu. Tomu se říká obětavost!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace