Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wan dostal chuť na comics


ikona
Mr. Hlad
fast & furiousjames wansaw
Režisér Saw a sedmého Rychle a zběsile se chystá na comics o hodně neobvyklém hrdinovi 

James Wan je všude, ale vlastně nám to ani moc nevadí. Momentálně točí Rychle a zběsile 7, zároveň produkuje třetí Insidious a ještě letos uvidíme horor Demonic, který napsal a jehož hrdinové budou řešit případ pětice podivných úmrtí, která se stala při pokusu vyvolat ducha. Wan si navíc dlouhodobě drží pověst režiséra, který jednoduše umí atmosféru a zvládá dávat divákům to, co chtějí vidět. Teď ale dostal chuť na comics. I když ono je to vlastně s projektem Malignant Man malinko složitější. Comicsovou předlohu totiž samotný James Wan napsal.

Foxům se dostal do ruky celkem zajímavý materiál. Hlavním hrdinou Malignant Man je totiž Alan Gates, který umírá na rakovinu. Nebo si to alespoň myslí. Zjistí totiž, že v jeho těle žije podivný parazit. Místo toho, aby se začal loučit se svými nejbližšími, získává nadlidské schopnosti. Problém ale je, že podobných parazitů je víc a těm se nová situace okolo Alana vůbec nelíbí. Začíná boj o krk a hrdina rychle pochopí, že tajemství k jeho výjimečnosti se skrývá v jeho vlastní minulosti. Wan by údajně i rád režíroval, což je pochopitelné, ale s jeho narvaným diářem to nejspíš nebude jednoduché. Každopádně tahle comicsová adaptace, popisovaná jako sci-fi thriller, by nemusela být špatná.

--- 

Vytáhni v hospodě: James Wan a jeho častý herecký a scenáristický parťák Leigh Whannell se seznámili při studiích v Austrálii.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace