Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Válka a monstra od Spielberga


ikona
Mr. Hlad
steven spielberg
Steven Spielberg bude zachraňovat americké špióny a kamarádit se s monstry, která odmítají jíst děti 

Steven Spielberg je jeden z nejvýznamnějších filmařů všech dob a ačkoliv jsme třeba z jeho Lincolna úplně nadšeni nebyli, nejspíš se budeme těšit na cokoliv, co na nás v budoucnu chystá. Víceméně každý měsíc se objeví jeho jméno v souvislosti s nějakým novým projektem, Spielberg se ale logicky nemůže rozkrájet, a tak se za „jeho“ filmy brzy buď zavře voda, nebo je někdo přebere. Teď tu však máme dva, které by do kin přeci jen dorazit mohly. Už totiž mají datum premiéry.

Tím prvním je zatím nepojmenovaný thriller z období studené války. Ten bude vycházet ze skutečných událostí, při nichž právník James Donovan ukecával Fidela Castra, aby propustil Garyho Powerse, pilota špionážního letadla. Hlavní roli si zahraje Tom Hanks a scénář momentálně pilují bratři Coeni, s premiérou se počítá na 16. říjen 2015. 1. července následujícího roku pak dorazí do kin adaptace knihy Roalda Dahla The BFG. Hlavní hrdinkou má být holčička, která se seznámí s monstrem, jež odmítá jíst děti, a proto s ním ostatní zrůdy nechtějí nic mít. Scénář má na starost Melissa Mathiston, autorka E.T.ho. Oba projekty zní celkem zajímavě, takže držíme palce. Zase by to od Spielberga chtělo nějakou pecku.

--- 

Vytáhni v hospodě: Melissa Mathison byla od roku 1983 do roku 2004 manželkou Harrisona Forda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace