Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Série Resident Evil je u konce?


ikona
KarelR
resident evilresident evil 6
Bude šestý díl opravdu poslední? 

Z kvalit filmových Resident Evilů sice většina lidí dostává osypky, Alice a její výprava za spásou lidstva (nebo o co tam sakra jde) ale pravidelně plní kinosály. Paul W. S. Anderson s touhle mutantí ujetostí vydělal stamilióny dolarů. A teď to konečně vypadá, že má vystaráno až do důchodu.

Nadcházející šestý díl by totiž měl být poslední. Tvrdí to sám Anderson, který momentálně píše scénář s pracovním názvem Resident Evil: The Final Chapter. Neví sice, kdy se bude točit, ani kdy přesně film uvidíme v kinech (nejspíš příští rok). Každopádně by ale měl celou ságu završit, a to minimálně do chvíle... než se u Sony rozhodnou pro reboot, spin-off nebo něco podobného. Však to znáte.

 

Jinak se o šestém resident Evilu ví jen to, že se v něm vrátí Mila Jovovich a Li Binbing (Ada Wong) a že nás čeká finální megabitka s Červenou královnou. Samozřejmě ve 3D a se spoustou krve, bizarních twistů a prkenných hereckých výkonů. Kdo se na tuhle guilty kanonádu těší už teď?

---

Vytáhni v hospodě: Andersonova přehrocená cliffhangerová finále vládnou. Pokusí se trumfnout konec pětky?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace