Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #249 o anime a Spider-Manovi


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Co dělá tvůrce Cesty do fantazie, když má tvůrčí blok? Jaká nosí Nicolas Cage trička? A s čím má problém Spider-Man? 

Zela klasický Výplach

Reklama týdne
Bezpečnost především. I kdyby kvůli tomu měly skončit akční filmy! Něco takového si asi řekli u Volkswagenu, když vymýšleli novou vychytávku, díky níž by mohl řízení konečně zvládnout i Stevie Wonder. Na druhou stranu pokud vás víc než jistota, že to nenapálíte čumákem do auta před vámi, zajímá, jestli dokážete přeskočit na autobus plný uprchlých vězňů, máte asi smůlu.

Socha týdne
Když může mít v Detroitu sochu RoboCop, tak by asi nějaký obyčejný Spider-Man neměl nikoho překvapit. Ovšem stalo se, Peter Parker za to ovšem nemůže, na vině je spíš Eunsuk Yoo, jenž vloni vyrobil Spideyho pro jeden korejských obchoďák a bohužel mu ujela ruka v oblasti rozkroku. Spidey evidentně vidí něco hodně sexy. Osobně si myslím, že odstranění sochy nikoho moc nepřekvapilo, zvlášť, když je hned vedle dětského hřiště. Yoo mohl superlofas odstranit, ale odmítl a radši se rozloučil s celou sochou.

Monstra týdne
Kočky jsou svině. Sice se maskují jako domácí mazlíčci, ale vztah s nimi je poměrně komplikovaný a tyhle čtyřnohé bestie lidi okolo sebe spíš tolerují, než že by je měly rády. Konec konců i Bloefeld měl jednu takovou. Každopádně máme kliku v tom, že jsou vlastně docela malé a jen dobrý kopanec jim rychle ukáže, kdo že je doma pánem. Všechno by ale mohlo být trošku jinak.

Dobroty týdne
Ať už máte nebo nemáte rádi sladké, kuchařské umění a schopnosti některých lidí, kteří dokáží z obyčejného dortíku udělat něco, co by člověk dal radši někam na domácí výstavu než naládoval do žaludku, ocenit asi musíte. Na druhou stranu ukousnout hlavu hrdince Ledového království nebo doslova sežrat Bezzubku z Jak vycvičit draka 2 je asi hodně lákavé.

Hra týdne
Když se dnes člověk kouká na Protivný sprostý holky, možná se ptá sám sebe, co je to za celkem sympatickou a schopnou mladou herečku. Lindsay Lohan momentálně v těle koluje asi víc drog a chlastu než krve, ale tehdy byla celkem fajn. Film ve své době slušně vydělal a stal se celkem kultovním. A kultovní věci fanoušci překopávají. Třeba do podoby adventury ze začátku devadesátých let.

Klip týdne
Tenhle kousek je sice trochu starší, ale rozhodně stojí za to. Režisér Hayao Miyazaki měl v roce 1995, když psal Princeznu Mononoke, tvůrčí blok a nevěděl, co dál. Místo toho, aby se odjel kopat do řitě někam do Karibiku, rozhodl se natočit klip pro dvojici Chage and Aska. U jejich On Your Mark se ale jako režisér rozhodně vyřádil. Kdyby takhle vypadal každý tvůrčí blok, bylo by to docela fajn.

Cage týdne
Guns N' Roses je kapela, o které si asi spousta lidí, že už dávno neexistuje, ale opak je pravdou a pořád má věrné fanoušky. A docela slavné. Na koncertě v Las Vegas si na legendy rocku zašli komik Andrew Dice Clay a Nicolas Cage. A jak to tak vypadá, ten druhý má rozhodně velmi osobitý styl oblékání. Hlavně co se triček týče.

Zrod týdne
Rick Baker je mezi maskéry legenda a pomáhal vytvářet ta nejslavnější monstra, jaká jsme kdy ve filmu mohli vidět. Teď se rozpovídal o sci-fi projektu Night Skies. Neznáte? Žádné překvapení. Mělo jít o výrazně temnější pokračování Blízkých setkání třetího druhu, které je popisováno jako Peckinpahovi Strašáci říznutí sci-fi. Baker měl pro film vytvořit jedenáct odlišně vypadajících potvor, každou s vlastní osobností, ale nakonec se netočilo. Když se ale pořádně podíváte na potvory, které Baker vyrobil, možná, že vám přeci jen budou alespoň trošku někoho připomínat.

Hlášky týdne
Dělat žebříčky nejlepších hlášek je snad ještě těžší než hledat nejlepší film všech dob. Je tu tolik adeptů, že se to zkrátka objektivně a s vědeckým přístupem dělat nedá. Na druhou stranu prohrabávat se tím vším je vždycky zábava. Takže si vyberte sami.

Duel týdne
Minule jsme hledali současnou filmovou drsňačku a sešlo se dost tipů. Padala jména jako Michelle Rodriguez, Gina Carano, Katee Sackhoff, Eva Green nebo Rhona Mitra. Všechno zajímavé tipy.

 vs

Dnes si dáme westerny a vzhledem k tomu, že v diskusi pod novinkou o připravované super blu-ray edici Tenkrát v Americe začali někteří z vás řešit, jaký je nejlepší Leoneho western, dáme si tuhle otázku oficiálně. Je lepší Tenkrát na západě nebo Hodný, zlý a ošklivý? Svůj tip napište do předmětu a v textu nám napište, proč si to myslíte.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace