Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Denzel a šest statečných?


ikona
Mr. Hlad
denzel washington
Povede majitel dvou Oscarů novou generaci westernových hrdinů? 

Tak Hollywood to myslí vážně. Sedm statečných, klasiku, za kterou bychom my, ale asi i naši rodiče a prarodiče, dali ruku do ohně, hodlá fakt zremakovat. Dlouho se kolem filmu motal Tom Cruise, jeho jméno však v poslední době bývá skloňované spíš s jinými projekty, a tak se ještě nedávno zdálo, že na novou verzi legendárního westernu nedojde. Pak se ale věci zase daly do pohybu a před pár dny jsme vás informovali o tom, že by se režie mohl ujmout tvůrce Training Day a chystaného akčňáku The Equalizer Antoine Fuqua.

Teď už to vypadá, že za kameru zasedne i oficiálně. A začíná shánět herce. První, kdo od něj dostal nabídku na hlavní roli, je Denzel Washington, což je hodně zajímavá volba. Málokdo má takové charisma jako on a pokud by měl vést partu sedmi drsňáků do boje proti obři přesile, asi by neměl problém je ukecat. S Fuquou navíc natočili už ten Training Day a teď i zmíněnou novinku The Equalizer a evidentně si sedí, takže to celé dává smysl. Otázka je, kde sehnat těch šest dalších drsňáků. Jestli se dál počítá nebo nepočítá s Cruisem, zatím nikdo neví, ale před dvěma lety byli ve hře i herci jako Morgan Freeman, Kevin Costner nebo Matt Damon. Studio tedy evidentně míří hodně vysoko a výsledek by nakonec nemusel být jen utrpením pro fandy originálu. Uvidíme, jakým směrem se to celé vyvine.

--- 

Vytáhni v hospodě: Záporáka v Sedmi statečných si zahrál Eli Wallach. Je mu 98 let a před kamerou stál naposledy před čtyřmi lety ve dvojce Wall Street. Držíme palce do stovky!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace