Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jupiter od Wachowských letos nevyjde


ikona
KarelR
jupiter ascendingwachowski bros.
Máme tu další velký blockbusterový odsun. 

Akční sci-fi Jupiter vychází docela věříme. Sice vypadá dost divně a mainstreamovému publiku asi moc neříká, Wachowští nás ale zklamali málokdy. Teď to bohužel vypadá, že zklamali Warnery, protože film nestíhají dokončit v termínu. Ještě nedávno se dotáčelo a stále není hotová spousta triků, červencová premiéra tak musela vzít za své.

Výsledek? Největší blockbusterový odsun od dvojky G. I. Joe, Jupiter vychází totiž uvidíme až 6. února 2015. Oproti středu léta jde o dost neatraktivní slot a začíná to vypadat, že se vedle pár dodatečných měsíců na triky řeší daleko závažnější problémy. Třeba zmíněný fakt, že by z Jupitera mohla být finanční katastrofa, jíž se pokusí odvrátit nová propagační kampaň a premiéra v méně konkurenční prostředí.

 

Jupiter se paradoxně postaví několikrát odsunuté fantasy Sedmý syn a akční komedii Mortdecai, která by mohla být dalším hřebíčkem do rakve Johnnyho Deppa (jakkoliv se na ni vlastně těšíme). A přestože se za tradičně wachowskou uberfazónou může skrývat nářezová sci-fi, Warneři budou mít ještě hodně práce s tím, aby o tom přesvědčili širší publikum. Jaký úspěch zatím měli u vás?

---

Vytáhni v hospodě: Postava Channinga Tatuma je napůl albín a napůl vlk. Vážně!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace