Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dr. Strange má hororového režiséra


ikona
KarelR
dr. strangemarvelscott derrickson
Marvel oživuje další slavnou postavu. 

Nedávný odchod Edgara Wrighta od Ant-Mana nebyl pro Marvel zrovna hezkou reklamou. Comicsové studio je proslulé tím, že má své provázané filmy pod větším dohledem než bývá obvyklé, pořád ale přitahuje talentované tvůrce. A teď ulovilo dalšího velmi zajímavého režiséra.

Je jím hororový šikula Scott Derrickson, který vás dost možná potěšil (a vyděsil) filmy V moci ďábla a Sinister. Na jeho resumé najdete i veleprůměrný remake Den, kdy se zastavila Země a chvíli to vypadalo, že se ujme adaptace videohry Deus Ex. Ta ale bude muset počkat, Derrickson se totiž po skvěle vypadajícím hororu Chraň nás od zlého vrhne na marveláckého Dr. Strange.

Že tuhle postavu moc neznáte? Ve zkratce jde o bývalého neurochirurga Stephena Strange, který se po osudové autonehodě začal zajímat o magii. Postupem času se z něj stal nejmocnější mág na Zemi, kámoš Tonyho Starka nebo Richarda Reeda a velký oblíbenec marveláckého kápa Kevina Feigeho, o jeho filmovém debutu se tedy mluví pěkných pár let.

VIDEO: KDO JE DR. STRANGE?

Teď je konečně jasné, že se ho ujme Scott Derrickson a že se objeví v kinech v roce 2016 nebo 2017. Dr. Strange by tak mohl stihnout nástup do třetích Avengers, veškerá pozornost se každopádně přesouvá k představiteli hlavní role, o kterou se bezesporu strhne lítý boj. Před nedávnem se sice spekulovalo o tom, že chce Marvel oslovit Johnnyho Deppa. Podobné drby je ale nutné brát s velkou rezervou, takže můžete v diskuzi směle vytáhnout svoje tipy. Kdo podle vás může tenhle part reálně získat?

AKTUALIZACE: Podle nejnovějších drbů je (nebo v jednu chvíli byl) pro roli Dr. Strange zvažován Jared Leto.

---

Vytáhni v hospodě: Jméno Stephen Strange zmíní agent Sitwell ve dvojce Kapitána Ameriky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace