Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ant-Man má nového režiséra


ikona
KarelR
adam mckayant-manmarvel
Marvel udal mravenčího superhrdinu. 

AKTUALIZACE: Ant-Mana bude nakonec režírovat Peyton Reed (Yes Man, Kašlu na lásku), přičemž Adam McKay přispěje ke scénáři. Premiéra 17. července 2015 platí.

Následuje původní novinka.

Edgar Wright chystal adaptaci marveláckého Ant-Mana 8 let. Pár týdnů před natáčením se ale s Marvelem nepohodl na změnách ve scénáři a projekt opustil. Studio oznámilo, že by jeho odchod neměl ohrozit premiéru filmu v červnu 2015. A začalo se scházet s potenciálními náhradníky, mezi které patří Adam McKay (Benga v záloze), Rawson Marshall Thurber (Millerovi na tripu), Ruben Fleischer (Zombieland) a Jonathan Levine (50/50).

Chvíli to vypadalo, že má nejblíž k podpisu smlouvy Thurber.  Následně se ale objevily zprávy, že se Marvel zajímá především o McKaye, se kterým měl celý víkend jednat o detailech jejich spolupráce. Výsledek? Je tomu pár desítek minut, co McKay nabídku na režii Ant-Mana odmítl. Čímž se comicsové studio vrací zpět do bodu nula a musí opět měnit své plány.

 

Bude mít Ant-Man režiséra v nejbližších dnech? Velmi pravděpodobně. Přestože totiž náhradníka čeká dost bouřlivá situace, pořád se zviditelní blockbusterem od Marvelu. A pokud z Ant-Mana, ve kterém se objeví Paul Rudd, Michael Douglas, Patrick Wilson a Evangeline Lilly, náhodou udělá dobrý film, začne ho provázet pověst velmi schopného realizátora studiové vize. Což by leckomu mohlo za tenhle risk stát.

---

Vytáhni v hospodě: Na blůčku Kapitána Ameriky 2 nebude tradiční marvelácký kraťas. Kevin Feige dal několikrát na vědomí, že je nehodlají točit, pokud zrovna nebudou mít dobrý nápad, takže lepší nic než narychlo upečený zmetek. Snad se nového One-Shotu dočkáme alespoň u Strážců Galaxie.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace