Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Novou Hvězdnou bránu natočí...

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Kompletní restart je asi nejpravděpodobnější řešení, ale moc pak nechápu, proč k tomu chtějí Emmericha. Aby jeden člověk remakoval svůj původní film, to už mi přijde opravdu přitažené za vlasy.

Za sebe bych byl radši za film (i trilogii), která by se přece jen odehrávala ve stejném univerzu, co původní film a seriál. Nemuselo by ale to nutně navazovat na konec seriálu a rozhodně by se tam nemusely vyskytovat stejné postavy (byť je mám rád samozřejmě). Zkrátka by to obstálo jako samostané filmy i pro diváka, který původní seriál vůbec nezná, i pro dlouholeté fanoušky. Nějaké rozmáchlé dobrodružství ze světa SG, které se třeba odehrává x let po konci seriálu, ale dějově by na něj až tak nenavazovalo (stačil by úvod "porazili jsme Goauldy, porazili jsme Ori, ale teď je tu nová hrozba" a dál by si to jelo ve svojí linii) hlavní postavy by byly zcela nové charaktery a pro fanoušky by tu mohlo být několik pomrknutí a třeba i nějaké cameo.
295285
Kompletní restart je asi nejpravděpodobnější řešení, ale moc pak nechápu, proč k tomu chtějí Emmericha. Aby jeden člověk remakoval svůj původní film, to už mi přijde opravdu přitažené za vlasy. Za sebe bych byl radši za film (i trilogii), která by se přece jen odehrávala ve stejném univerzu, co původní film a seriál. Nemuselo by ale to nutně navazovat na konec seriálu a rozhodně by se tam nemusely vyskytovat stejné postavy (byť je mám rád samozřejmě). Zkrátka by to obstálo jako samostané filmy i pro diváka, který původní seriál vůbec nezná, i pro dlouholeté fanoušky. Nějaké rozmáchlé dobrodružství ze světa SG, které se třeba odehrává x let po konci seriálu, ale dějově by na něj až tak nenavazovalo (stačil by úvod "porazili jsme Goauldy, porazili jsme Ori, ale teď je tu nová hrozba" a dál by si to jelo ve svojí linii) hlavní postavy by byly zcela nové charaktery a pro fanoušky by tu mohlo být několik pomrknutí a třeba i nějaké cameo.
0 0
reagovat
chyba mi tu tlacitko "edit" lebo trosku vela chyb som tam porobil :D
295282
chyba mi tu tlacitko "edit" lebo trosku vela chyb som tam porobil :D
0 0
reagovat
povodny film je super, jeden by az neveril, ze to tocil Emmerich :+ Serial bohuzial rad nemam, bol to len dolepeny gulas co na seba nabaloval stale viac a viac blbosti. Ale chapem, ze moc toho nebolo co pozerat v telke, tak to nejak respektujem. Aj je tam zopar ikonickych veci, tak ako SW ma lightsaber, asi najlepsiu zbran v sci-fi, tak SG ma tu najhorsiu link :D

Kazdopadne uz som unaveny zo vsetkych tych reebotov, sequelov a prequelov. 90% z nich je totalny odpad, ktory skonci a dolepenec novych napadov s nasilu natlacenymi dokazmi na povodne filmy. viz Total Recall, to bola megasracka. Dokonca dokaze mladej generaci znechutit aj povodny film, ktory mozno skorej ako moderny odrbok. Samozrejme sa to da, nap. Planet of the Apes, ale Star Trek su vybornou ukazkou, len sa myslim, ze Emmerich uz davno nema ten drive co prave predvadza JJ. A uz sa mi dalej pisat nechce vlastne :D
ale proste v skratne NE:- ma to vecsiu sancu ze to bude blbost nez super film, a este k tomu trilogia, o_O zase " Jeeez"
295281
povodny film je super, jeden by az neveril, ze to tocil Emmerich *:+* Serial bohuzial rad nemam, bol to len dolepeny gulas co na seba nabaloval stale viac a viac blbosti. Ale chapem, ze moc toho nebolo co pozerat v telke, tak to nejak respektujem. Aj je tam zopar ikonickych veci, tak ako SW ma lightsaber, asi najlepsiu zbran v sci-fi, tak SG ma tu najhorsiu http://stargate.wikia.com/wiki/Zat'nik'tel *:D* Kazdopadne uz som unaveny zo vsetkych tych reebotov, sequelov a prequelov. 90% z nich je totalny odpad, ktory skonci a dolepenec novych napadov s nasilu natlacenymi dokazmi na povodne filmy. viz Total Recall, to bola megasracka. Dokonca dokaze mladej generaci znechutit aj povodny film, ktory mozno skorej ako moderny odrbok. Samozrejme sa to da, nap. Planet of the Apes, ale Star Trek su vybornou ukazkou, len sa myslim, ze Emmerich uz davno nema ten drive co prave predvadza JJ. A uz sa mi dalej pisat nechce vlastne *:D* ale proste v skratne NE*:-* ma to vecsiu sancu ze to bude blbost nez super film, a este k tomu trilogia, o_O zase " Jeeez"
0 0
reagovat

Sarger

Neviem čo si tým chcel naznačiť. Ale napísal som to isté čo ty, "pol na pol", "viacmenej nenadväzuje".
295179
Neviem čo si tým chcel naznačiť. Ale napísal som to isté čo ty, "pol na pol", "viacmenej nenadväzuje".
Sarger
0 0
reagovat
Je to pol na pol a fakt nemám chuť a čas sa o tom hádať... stačí si to vyguugliť a prečítať (s tým má dosť ľudí veľký problém v tejto dobe)
295171
Je to pol na pol a fakt nemám chuť a čas sa o tom hádať... stačí si to vyguugliť a prečítať (s tým má dosť ľudí veľký problém v tejto dobe)
0 0
reagovat

Sarger

Viacmenej nenadväzuje. Respektíve tvorcovia hovorili, že to nieje oficiálne pokračovanie. Čo bolo len fajn, pretože sa mi viac páči predstava humanoidného mimozemšťana než nejakého červíka. A vlastne Ra bol posledný z ich druhu zatiaľ čo v seriály bol súčasťou systému goaldov.
295170
Viacmenej nenadväzuje. Respektíve tvorcovia hovorili, že to nieje oficiálne pokračovanie. Čo bolo len fajn, pretože sa mi viac páči predstava humanoidného mimozemšťana než nejakého červíka. A vlastne Ra bol posledný z ich druhu zatiaľ čo v seriály bol súčasťou systému goaldov.
Sarger
0 0
reagovat

...

xxendxx: efekty boli omnoho lepšie než tie seriálové a to ten film je dokonca starší. Stačí sa pozrieť ako sa otvára brána vo filme ako v seriály.

Inak podľa mňa je super oboje seriál aj film. Až na to, že ku koncu to bola pračka na peniaze. Nepáči sa mi čo spravili s celou SG. SG-1 pôvodný seriál bol najlepší ale ku koncu už mám výhrady. A síce páčilo sa mi ako Antici boli tou zvláštnou rasou, tajomná, záhadná, ktorá stavala brány. Páčil sa mi vývoj u ľudí s technológiou a podobne. Ale úplne znásilnili antikov, ktorí vyzerali ďalej ako šašovia ktorí bojovali proti super uber fanatikom (čo už bolo pritiahnuté za vlasy). Od veci oživenie daniela a pod. Jednoducho ťuťmáci. O SG atlantis a o tom úplne poslednom už ani nehovorím. To bol hrôza.
295169
xxendxx: efekty boli omnoho lepšie než tie seriálové a to ten film je dokonca starší. Stačí sa pozrieť ako sa otvára brána vo filme ako v seriály. Inak podľa mňa je super oboje seriál aj film. Až na to, že ku koncu to bola pračka na peniaze. Nepáči sa mi čo spravili s celou SG. SG-1 pôvodný seriál bol najlepší ale ku koncu už mám výhrady. A síce páčilo sa mi ako Antici boli tou zvláštnou rasou, tajomná, záhadná, ktorá stavala brány. Páčil sa mi vývoj u ľudí s technológiou a podobne. Ale úplne znásilnili antikov, ktorí vyzerali ďalej ako šašovia ktorí bojovali proti super uber fanatikom (čo už bolo pritiahnuté za vlasy). Od veci oživenie daniela a pod. Jednoducho ťuťmáci. O SG atlantis a o tom úplne poslednom už ani nehovorím. To bol hrôza.
...
0 0
reagovat

Paar

Nie sú to dve univerza. Seriál nadväzuje na film... pozri si Pilot Children of the Gods.
295168
Nie sú to dve univerza. Seriál nadväzuje na film... pozri si Pilot Children of the Gods.
Paar
0 0
reagovat

Trilogie...

Mám pocit, že Emmerich koncipoval Hvězdnou bránu jako trilogii už dříve. Takže pravděpodobně jen dostal od producentů zelenou.
Hlavní rozdíl je v tom, že film a seriál jsou dvě různá univerza (nebo jsem to tak pochopil). Goa'uldové nejsou ve filmu hadi, ale kompletní humanoidní bytosti, které na sebe berou podobu lidí. Což se mi líbí. Taky se mi více líbí filmové Jaffové, s těmi jejich mechanickými helmami atd.
S příběhem to je horší, to jsem se více bavil u seriálu. Každopádně filmu nemůžu upřít dobrou atmosféru. Obecně se mi zdá filmový vizuál a univerzum zajímavější.
295167
Mám pocit, že Emmerich koncipoval Hvězdnou bránu jako trilogii už dříve. Takže pravděpodobně jen dostal od producentů zelenou. Hlavní rozdíl je v tom, že film a seriál jsou dvě různá univerza (nebo jsem to tak pochopil). Goa'uldové nejsou ve filmu hadi, ale kompletní humanoidní bytosti, které na sebe berou podobu lidí. Což se mi líbí. Taky se mi více líbí filmové Jaffové, s těmi jejich mechanickými helmami atd. S příběhem to je horší, to jsem se více bavil u seriálu. Každopádně filmu nemůžu upřít dobrou atmosféru. Obecně se mi zdá filmový vizuál a univerzum zajímavější.
Trilogie...
0 0
reagovat

speta.jr

Měl jsem to stejně. První setkání se Stargate v Kinoboxu. Ty ukázky mě tenkrát úplně odvařily.

Film mám dodnes mnohem radši. Seriál jsem vždycky bral jako jen druhořadou guilty pleasure TV produkci. Rebootu se úplně nebráním. xxendxx je mimo.
295165
Měl jsem to stejně. První setkání se Stargate v Kinoboxu. Ty ukázky mě tenkrát úplně odvařily. Film mám dodnes mnohem radši. Seriál jsem vždycky bral jako jen druhořadou guilty pleasure TV produkci. Rebootu se úplně nebráním. [b]xxendxx[/b] je mimo.
speta.jr
0 0
reagovat

Postavy seriál vs. film

Srovnávat Russella a RDA mi přijde jako blbost. Je rozdíl hrát velitele speciální vojenské jednotky ve filmu, kterej má dvě hodiny a kdyby tam ze sebe dělal šaška, vypadala by ta postava jako debil a v seriálu, kde když si lidi tu postavu oblíbí, tak si pak může občas dovolit už i vyloženě šílenosti.

Jackson ve filmu a v seriálu mi přijde skoro stejně zahranej. V seriálu opět velkou výhodu, že se ta postava vyvíjí.

Jinak na film bych se kdykoliv dokázal podívat znovu, efekty na tu dobu ok a že to nebylo přeplácaný tomu jen prospělo. V seriálu někdy naopak prostě ten papundekl je vidět brutálně. Seriál jsem měl taky rád a viděl jsem všechny díly SG-1 i jeho odnoží, ale znovu už bych se na to celé asi dívat nevydržel, možná jen některé díly. Líbila se mi cesta, kterou šla SG Universe, škoda že to nezaujalo.
295160
Srovnávat Russella a RDA mi přijde jako blbost. Je rozdíl hrát velitele speciální vojenské jednotky ve filmu, kterej má dvě hodiny a kdyby tam ze sebe dělal šaška, vypadala by ta postava jako debil a v seriálu, kde když si lidi tu postavu oblíbí, tak si pak může občas dovolit už i vyloženě šílenosti. Jackson ve filmu a v seriálu mi přijde skoro stejně zahranej. V seriálu opět velkou výhodu, že se ta postava vyvíjí. Jinak na film bych se kdykoliv dokázal podívat znovu, efekty na tu dobu ok a že to nebylo přeplácaný tomu jen prospělo. V seriálu někdy naopak prostě ten papundekl je vidět brutálně. Seriál jsem měl taky rád a viděl jsem všechny díly SG-1 i jeho odnoží, ale znovu už bych se na to celé asi dívat nevydržel, možná jen některé díly. Líbila se mi cesta, kterou šla SG Universe, škoda že to nezaujalo.
Postavy seriál vs. film
0 0
reagovat
tak mizernej cast se jen tak zapomenout neda... takze pamet je ok
295143
tak mizernej cast se jen tak zapomenout neda... takze pamet je ok
0 0
reagovat

xxendxx

Buď máš špatnou paměť nebo jsi se díval na jiný film tak jako tak jsi mimo.
295138
Buď máš špatnou paměť nebo jsi se díval na jiný film tak jako tak jsi mimo.
xxendxx
0 0
reagovat

i love SG

serial je srdcovka,,,a film na svoji dobu nebyl vubec spatnejj,,,,, uz se tesim.
295135
serial je srdcovka,,,a film na svoji dobu nebyl vubec spatnejj,,,,, uz se tesim.
i love SG
0 0
reagovat
Ou, tohle bude pro mě bolestivé. Seriál miluju, taky jsem s ním vyrůstal, ale film mě odrazuje dodnes. On reboot znovu s Emmerichem je hrozně divná představa, nad castingem raději ani nepřemýšlím.
295134
Ou, tohle bude pro mě bolestivé. Seriál miluju, taky jsem s ním vyrůstal, ale film mě odrazuje dodnes. On reboot znovu s Emmerichem je hrozně divná představa, nad castingem raději ani nepřemýšlím.
0 0
reagovat
Aneb jak se Emmerich podíval na svou filmografii, zjistil, že dva jeho filmy nejsou naprosté sračky a rozhodl se, že to tak rozhodně nemůže nechat...
295131
Aneb jak se Emmerich podíval na svou filmografii, zjistil, že dva jeho filmy nejsou naprosté sračky a rozhodl se, že to tak rozhodně nemůže nechat...
0 0
reagovat
SG film od Emmericha jsem v dobe, kdy SG frcela, měl rád zdaleka nejmín. Nic moc se tam nedeje, casting to ma naprosto tragickej (Russela se Spaderem si RDA i s tim nounejmem co hral Daniela davaj k veceri.) Hlavni zaporak vypada jak pricmoudlej zpevak z a-ha, kterej je omylem v AAA filmu namisto v nejakym Cckovym fetish pornu. A cely je to vlastne o kempovani pred pyramidou, spolu se stejne spatnejma efektama, jako mel serial.

Jenze serial tuhle silenou nudu rozvedl prave do tech mist, kde to zacina bejt zabavny. Uz to neni jen o saskovi v makeupu, ale lita se tam vesmirem, konvertujou se planety, hledaj artefakty atd... i kdyz je 3/4 sg-1 o pobihani za barakem ve vancouveru, bavilo me to asi bambilionkrat vic, nez SG film. Kdyz uz jsme u toho, tak me vlastne bavil vic i Zoldak:Legie zkazy. 8)

Chapu, ze se nekomu libi film a serial povazuje za blitku /a jiste klady tomu uprit nejdou/, ale u me je to presne naopak.
295127
SG film od Emmericha jsem v dobe, kdy SG frcela, měl rád zdaleka nejmín. Nic moc se tam nedeje, casting to ma naprosto tragickej (Russela se Spaderem si RDA i s tim nounejmem co hral Daniela davaj k veceri.) Hlavni zaporak vypada jak pricmoudlej zpevak z a-ha, kterej je omylem v AAA filmu namisto v nejakym Cckovym fetish pornu. A cely je to vlastne o kempovani pred pyramidou, spolu se stejne spatnejma efektama, jako mel serial. Jenze serial tuhle silenou nudu rozvedl prave do tech mist, kde to zacina bejt zabavny. Uz to neni jen o saskovi v makeupu, ale lita se tam vesmirem, konvertujou se planety, hledaj artefakty atd... i kdyz je 3/4 sg-1 o pobihani za barakem ve vancouveru, bavilo me to asi bambilionkrat vic, nez SG film. Kdyz uz jsme u toho, tak me vlastne bavil vic i Zoldak:Legie zkazy. *8)* Chapu, ze se nekomu libi film a serial povazuje za blitku /a jiste klady tomu uprit nejdou/, ale u me je to presne naopak.
0 0
reagovat

Puvodni SG...

...je pro me nostalgie jako prase, uz kdyz jsem v Kinoboxu jako maly capart videl na to ukazky, ze se to pripravuje, tak jsem neveril svym ocim, ukazky jsem totiz videl driv, nez jsem vubec znal neco jako Star Wars (o rok pozdeji). Serial se s tim neda moc srovnavat, to je uplne jinde a miluju ho taky. Ale pokud to ma nejak fungovat, tak jedine restart a idealne ve stylu puvodniho filmu, ktery ma proste takovou zvlastni ponurou atmosferu.
295124
...je pro me nostalgie jako prase, uz kdyz jsem v Kinoboxu jako maly capart videl na to ukazky, ze se to pripravuje, tak jsem neveril svym ocim, ukazky jsem totiz videl driv, nez jsem vubec znal neco jako Star Wars (o rok pozdeji). Serial se s tim neda moc srovnavat, to je uplne jinde a miluju ho taky. Ale pokud to ma nejak fungovat, tak jedine restart a idealne ve stylu puvodniho filmu, ktery ma proste takovou zvlastni ponurou atmosferu.
Puvodni SG...
0 0
reagovat
Vytáhni v hospodě::+:+:+
Jinak na film jsem zvědavý a doufám v camea?)
295122
Vytáhni v hospodě:*:+**:+**:+* Jinak na film jsem zvědavý a doufám v camea*?)*
0 0
reagovat
Najlepsia neoficialna scena je samozrejme link :D
295120
Najlepsia neoficialna scena je samozrejme http://www.youtube.com/watch?v=tRkexJ-MBCQ *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se