Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co nás čeká v Jurassic World?


ikona
Mr. Hlad
jurassic world
Jak bude vypadat svět dinosaurů v pokračování legendárního sci-fi? A kdo v něm bude žrát lidi?  

O čtvrtém Jurském parku se mluvilo sakra dlouho. Víceméně od třetího dílu, nakonec si ale fanoušci na návrat dinosaurů počkali, respektive ještě počkají, celých čtrnáct let. Jurassic World bude mít premiéru příští rok v létě a i když už známe jména lidí, co budou stát za kamerou i před ní, o samotném filmu toho moc známo není. Teď se ale režisér Colin Trevorrow rozpovídal o tom, co nás čeká. Stačil potvrdil, že děj se bude odehrávat v plně funkčním zábavním parku na ostrově Isla Nublar. Přesně tam, kde se odehrával první film. I když tam v devadesátých letech T-Rex a raptoři sežrali pár lidí, nakonec se atrakce otevřela a dnes je plná nejenom dinosaurů, ale i hotelů, golfových hřišť, restaurací a klubů.

A je tam prý nuda. Děj Jurassic World se má odehrávat dvaadvacet let po první filmu, což sedí i vzhledem k datu jeho premiéry, a i když na ostrov denně proudí 20 000 návštěvníků, dinosauři už je nebaví. Vědci se tak rozhodnou znovu rozjet klonování a udělat novou potvoru. Větší, hladovější, hlasitější a zubatější. No a v ten okamžik se to pochopitelně celé podělá. Objevily se zvěsti, že nový dinosaurus bude vyloženě záporák a že ti staří budou na straně lidí, ale podle režiséra je to hovadina. Jednoduše proto, že to jsou zvířata a nic jako hodný/zlý u nich zkrátka neexistuje. Na druhou stranu Chris Pratt tu bude hrát odborníka na chování velociraptorů, takže k nějaké přátelské interakci přeci jenom možná dojde. Víc snad napoví první trailery.

--- 

Vytáhni v hospodě: V Jurassic World si zahraje i BD Wong, který si zopakuje roli Henryho Wu z prvního Jurského parku. Nikdo další se prý nevrátí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace