Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co bude po Ant-Manovi?


ikona
Mr. Hlad
ant-manedgar wrightjohnny depp
Edgar Wright se po rozchodu s Marvelem nenudí a možná natočí nadpřirozený thriller s Johnnym Deppem 

Edgar Wright teď pravděpodobně dostává ze všech stran maily a dopisy o tom, že Marvel je parta šmejdů a že je škoda, že comicsovku Ant-Man, která se chystá na příští rok, po něm převezme někdo jiný. O tom, kdo je ve sporu kreativního režiséra a velkého studia víc v právu, se můžeme pohádat, ale to je tak všechno. Každopádně tvůrce Jednotky příliš rychlého nasazení, U Konce světa nebo Scotta Pilgrima rozhodně nehodlá sedět na řiti a litovat se. Místo toho by mohl natočit film s názvem Night Stalker.

Ten vychází z televizního příběhu z roku 1972 o Carlu Kolchakovi, chlapíkovi, jenž ve Vegas řeší zločiny, v nichž figuruje i nadpřirozeno. Seriálová verze se pak přesunula do Chicaga a přejmenovala na Kolchak a i když po jedné sezóně skončila, dnes jde o absolutní kult, v němž hledala inspiraci i legenda Akta X. Disney do projektu láká Johnnyho Deppa. Tahle role by mu celkem mohla sednout a už je pomalu na čase, aby i jemu už došlo, že musí začít pracovat s režiséry, kteří jsou víc kreativní než … řekněme burtonovští a uchcaní. Dobrá role by se mu hodila a tady by ji mohl najít. Snad se tedy projekt nějak posune dopředu co nejdříve.

---

Vytáhni v hospodě: Tady se můžete mrknout na úvodní seriálovou znělku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace