Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Předpremiéra: Na hraně zítřka


ikona
Mr. Hlad
moviezonetom cruise
Pojďte s MovieZone zadarmo na novinku Toma Cruise, ve které bude cestovat časem a nakopávat mimozemšťany do řitě 

Filmové léto se rozjíždí velmi solidně. Godzilla řve v Imaxech, X-Meni ukázali, že popcornový film se dá bez větších problémů sloučit s vynikajícím scénářem a brilantními herci, a to nás čeká ještě hromada dalších filmů, u nichž budeme letos v létě v kině zdrhat před vedrem a užívat si hollywoodské megalomanství. Už brzy na plátna zamíří Tom Cruise a Emily Blunt v hodně ambiciózním a podle všeho i hodně dobrém sci-fi Na hraně zítřka, jehož hlavní hrdina opakovaně umírá v bitvě s mimozemšťany, aby se učil ze svých chyb a nakonec je snad i porazil. Reakce ze zámoří jsou zatím nadšené a trailery naznačují, že nás čeká sakra velkolepá podívaná.

BOHUŽEL UŽ JE PLNO, NEHLAŠTE SE! DÍKY ZA PŘÍZEŇ!

A s MovieZone a společností Warner Bros si ji můžete dopřát dřív než ostatní a ještě k tomu zadarmo. Tentokrát tu pro vás nemáme žádnou soutěž, jednoduše stačí, když nám dáte vědět, že chcete jít do kina, a to je všechno. Projekce se koná v pondělí 2. června ve 20:00 v pražském kině Atlas na Florenci. Pokud u toho chcete být, zaregistrujte se na souteze@moviezone.cz a do předmětu napíšete Projekce Na hraně zítřka. V textu nám prosím uveďte svoje jméno, a jestli máte zájem o jedno nebo o dvě místa, my vám pak napíšeme kód, který po vás budeme u vstupu chtít. V tomhle případě platí, že kdo dřív přijde, ten jde do kina, ale přednost při posílání kódů dostanou předplatitelé. Pokud byste z nějakého důvodu na projekci nemohli přijít, tak nám napište další mail s předmětem Projekce Na hraně zítřka – odhlášení, ať zbytečně neblokujete místo ostatním. Promítat se bude ve 2D a s českými titulky. Těšíme se na vás.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace