Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Květen 2014


ikona
KarelR
blu-raydvd
DiCaprio, Stiller a McConaughey. 

Venku začíná být horko, na pulty obchodů se ale dostává loňská vánoční nadílka. Z čeho jsme se radovali na přelomu roku a teď si to konečně můžeme pořídit i domů?

 

Klub poslední naděje
Vyšlo: 21. května 2014
Cena: 178 Kč (DVD)

Nejspíš vám neuniklo, že Matthew McConaughey za tuhle roli dostal Oscara. O tom, že je jeho výkon v Klubu poslední naděje všichni viděli, by se ale dalo polemizovat. Drama o AIDS totiž do kina dvakrát netáhne, pokud vám tedy Ron Woodroof, hrdinný překupník s léky na HIV, dosud unikal, máte nejvyšší šanci to napravit. Moc syrovějších dramat loni nevzniklo a tohle si pro svoji autentičnost a nefalšovanou vyhrocenost zaslouží veškerou chválu, která jej zatím potkala. (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Vlk z Wall Street
Vyšlo: 21. května 2014
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray), 538 Kč (Blu-ray ve Steelbooku)

Scorseseho wallstreetská odysea vás nakopne jako máloco. Chlast, drogy, děvky... to je jen drobná ochutnávka všeho, co Leonardo DiCaprio potká na své cestě za pohádkovým bohatstvím. Osmdesátky holt hamižným kecalům hrály do karet a jejich králem byl Jordan Belfort, který zažil víc šílených mejdanů než vy a všichni vaši známí dohromady. Není tedy velkým překvapením, že jeho biografie nabízí tolik úletů, že by to vydalo na několik filmů. Scorsese a DiCaprio se ale rozhodli, že to do nás budou prát pod tlakem, a taky to podle toho vypadá. Epická obchodnická jízda! (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Walter Mitty a jeho tajný život
Vyšlo: 28. května 2014
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Filmů o snílcích už jsme tu měli habaděj (ne, nemyslím ty s nahou Evou Green!). Málokterý ale byl tak precizní a nesl tak úderné poselství jako Walter Mitty a jeho tajný život. Tahle agitka za neopakovatelná dobrodružství má humor i drama na správném místě a umí okouzlit nejen malebnou kamerou, ale hlavně postavami a nápaditým zpracováním. Řady feel-good filmů se tedy rozrůstají o další poctivou nádheru, po které by měl Island zažít podobný turistický boom jako Nový Zéland po Pánovi prstenů. (9/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v květnu vyšlo: Carrie, Já, Frankenstein, Jackass: Děda Mizera, Krásno, Kandidát, Něžné vlny, Paranormal Activity: Prokletí, Příběh kmotra, Zbav se svých miláčků, Zlodějka knih, Zpátky do ringu, Zprávař 2 – Legenda pokračuje

Nashle u podobně fajnového června.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace