Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman vs. Superman má oficiální název


ikona
KarelR
batman vs. supermanbatman/supermandc comicszacky snyder
Jak se bude jmenovat pokračování Muže z oceli? 

Tak se nám Warneři konečně rozhoupali. Nad přesným pojmenováním sequelu Muže z oceli, ve kterém si to (alespoň na chvíli) rozdají Batman se Supermanem, se dumalo pěkných pár měsíců. Internetem proletěla řada možností, nakonec ale do kin dorazí film nazvaný Batman v Superman: Dawn of Justice.

Co to znamená? Hlavně jednu věc. Studio už 6. června 2016 bezostyšně vybalí většinu členů Justice League, aniž by mohli fanoušci nadávat na to, že měli být pošetřeni do příště. Podtitul Dawn of Justice totiž dost jasně potvrzuje zvěsti, že nás na konci filmu čeká obří cliffhanger, který bude rozlousknut až v regulérní týmovce Justice League s Wonder Woman (Gal Gadot), Cyborgem (Ray Fisher) a dalšími, zatím neobsazenými superhrdiny.

 

Kdo si zahraje Flashe nebo Green Lanterna? A objeví se tahle dvojka také v nadcházejícím filmu Zacka Snydera, nebo ji máme čekat až v samotné Justice League... kterou bude samozřejmě také režírovat Snyder? To rozlousknou až následující měsíce, osobně bych se ale nedivil tomu, kdyby se konec batmano-supermanského duelu nafouknul až k prasknutí. Doufejme, že má oscarový scenárista Chris Terrio situaci pevně pod kontrolou. Jinak se sice prodá hodně hraček, ale v kině budeme spíš zoufale bořit hlavu do dlaní.

---

Vytáhni v hospodě: Mnoho lidí zapomíná, že je fotka Affleckova batmanovského obleku monochromatická. Ve skutečnosti nebude černý, ale šedý, zhruba v duchu Návratu temného rytíře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace