Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku VIDEO: Chcete být v nových Star Wars?

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Abrams je s tema praktickyma efektama srdcar.
294282
Abrams je s tema praktickyma efektama srdcar.
0 0
reagovat

soutěž

Navíc ČR ani není v seznamu zemí, ze kterých je možný soutěžit. Kdo bude chtít z jinejch zemí, než tam mají vypsáno, tak si musí v našem zákoníku najít, jestli může přispět a jestli má vůbec nárok na výhru. Slováci soutěžit můžou bez problému.

Btw je tam i věta : "No purchase necessary to enter or win." Z toho rozumím, že se stačí jen zaregistrovat a dostanete svoje "entry" jako šanci na výhru a ty dál můžete získávat i pomocí fb a twitteru.

Všechno info o tom jak soutěžit, včetně toho jak se zúčastnit bez přispění je pak přímo v odkazu z článku úplně dole.
294280
Navíc ČR ani není v seznamu zemí, ze kterých je možný soutěžit. Kdo bude chtít z jinejch zemí, než tam mají vypsáno, tak si musí v našem zákoníku najít, jestli může přispět a jestli má vůbec nárok na výhru. Slováci soutěžit můžou bez problému. Btw je tam i věta : "No purchase necessary to enter or win." Z toho rozumím, že se stačí jen zaregistrovat a dostanete svoje "entry" jako šanci na výhru a ty dál můžete získávat i pomocí fb a twitteru. Všechno info o tom jak soutěžit, včetně toho jak se zúčastnit bez přispění je pak přímo v odkazu z článku úplně dole.
soutěž
0 0
reagovat
No, pokud sem to pochopil správně, tak to není tak, že do soutěže se zapojí 50 000 lidí a člověk má šanci 1:50 000 na výhru. Je to klasickej kickstarter, kde pár milionářů věnuje desítky tisíc dolarů a dostanou desítky tisíc entries...

Chápu, že je to na dobrou věc, ale ta šance, že by to mohl vyhrát někdo normální, kdo věnuje 10-50 dolarů, je fakt menší jak vyhrát Jackpot ve sportce.
294268
No, pokud sem to pochopil správně, tak to není tak, že do soutěže se zapojí 50 000 lidí a člověk má šanci 1:50 000 na výhru. Je to klasickej kickstarter, kde pár milionářů věnuje desítky tisíc dolarů a dostanou desítky tisíc entries... Chápu, že je to na dobrou věc, ale ta šance, že by to mohl vyhrát někdo normální, kdo věnuje 10-50 dolarů, je fakt menší jak vyhrát Jackpot ve sportce.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se