Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pařmeni prodávají zbraně


ikona
Mr. Hlad
bradley cooperhangover
Bradley Cooper a Todd Phillips se po Pařbě ve Vegas rozhodli ovládnout mezinárodní trh se zbraněmi 

Bradleymu Cooperovi jsem předpovídal zajímavou kariéru, už když jsem ho viděl v seriálu Alias, ale hvězdou se stal až o pár let později. A především díky Pařbě ve Vegas, filmu, který vsadil na dobrý scénář a našlapaný humor a obešel se bez hvězd. Cooper se samozřejmě vrátil i v obou dalších dílech, ty se však už tolik nevydařily, ale zdá se, že s režisérem Toddem Phillipsem si na place sedli. Teď totiž chystají další společný projekt a zase by to mohla být hodně slušná zábava. Tentokrát možná i s nějakou mrtvolou. Společně totiž založili novou produkční společnost pod hlavičkou Warnerů a chystají Arms and the Dudes.

Ten bude vycházet ze skutečné události, o které se psalo v časopise Rolling Stone. David Packouz a Efraim Diveroli byli dva kámoši z Miami, kteří trávili většinu volného času kouřením marihuany. Přesto se jim povedlo získat kontrakt od americké vlády na vyzbrojení spojeneckých jednotek v Afghánistánu. Mělo z toho kápnout 300 milionů dolarů. Zvládli udělat pětaosmdesát dodávek, ale pak přišel sakra velký podraz a vyšlápla si na ně FBI. Zní to celkem zajímavě, Phillips momentálně piluje scénář a zatím není úplně jisté, jestli se Cooper objeví i před kamerou, nebo bude jen produkovat. Každopádně okolo projektu se prý motá i Jonah Hill. Ti dva by mohli být sakra zábavné duo, tak věřme, že to klapne.

--- 

Vytáhni v hospodě: Todd Phillips měl původně točit Borata, ale nesedl si se Sachou Baronem Cohenem. Přesto je snad nejslavnější scéna z filmu, blbnutí na rodeu, jeho práce.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace