Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Strážci vesmíru míří do kin


ikona
KarelR
power rangers
Událost dekády? 

Marvel na nás brzy pošle Strážce Galaxie, všichni ale víme, že ta nejultimátnější ochrana všehomíra vypadá trochu jinak. Bez debat jí jsou legendární Strážci vesmíru, kteří od devadesátých let již v několika seriálových inkarnacích bojovali (a zřejmě ještě pořád bojují) proti přerostlým hrozbám. Těžko byste dnes hledali někoho pod třicet, kdo na nich nevyrůstal. A caparti téhle generace na tom budou podobně.

 

Lionsgate totiž právě vyslal do světa sakra dlouhou tiskovou zprávu, ve které ohlašuje celovečerní Strážce vesmíru. Tenhle terč posměchu je totiž v reálu obrovsky úspěšnou značkou, takže bylo jen otázkou času, kdy pestrobarevnou poctu Godzille někdo zpeněží i na velkém plátně. Kdo se odváží takového projektu chopit? A kdo si v něm zahraje? Podobná oznámení nás jistě čekají v nadcházejících měsících a jejich sledování určitě bude docela zábavné.

---

Vytáhni v hospodě: Zmíněná tisková zpráva se srdnatě ohání tím, jaký má Lionsgate úspěch se Stmíváním, Hunger Games a Divergencí, a proto tam budou Strážci vesmíru v dobrých rukou. Nuž dobrá...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace