Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith krade!


ikona
imf
adaptace seriáluit takes a thiefwill smith
 

Ano, další z řady našich bulvárních titulků. Samozřejmě mluvíme jenom o jeho filmové postavě (i když taková Winona Ryder měla s kleptománií problémy i v reálu). Willík je teď docela na roztrhání, ale nikterak mu to nebrání v plánování dalších projektů, mezi nimiž je i celovečerní adaptace slavného 60s seriálu It Takes a Thief. Předloha měla tři sezóny a v hlavní roli se objevoval Robert Wagner. Zápletka je primitivní, ale zároveň i působivá. Wagner hrál šarmantního zloděje, který krade tak nějak pro zábavu, však to znáte z Aféry Thomase Crowna. Mráčkem na bezstarostném nebi se ale stane CIA, která by potřebovala ukrást pár klíčových dokumentů a nechce ohrozit svoje vlastní agenty. A krom toho, její agenti ani nemají potřebné schopnosti k tomu, aby se dostali přes všechno zabezpečení. Nezbývá než vytáhnout zloděje-džentlmena za flígr, pohrozit mu kriminálem a donutit ho udělat něco pro strýčka Sama.

Takhle nějak vypadal pilotní díl. Pak už se Wagner pouštěl do vládních zakázek dobrovolně, většinou s pomocí nějakého sci-foidního vybavení z laboratoří CIA. Zremakovat podobnou zápletku by nemuselo být marné, ostatně kasařských thrillerů není nikdy dost a Will Smith by mohl postavě vtisknout moderní styl. Uff... teď mluvím jako šéfredaktorka víkendového Překvapení, ale prostě nemůžete zapřít, že Will má styl (ha!) a utáhnul by i takhle elementární postavu. O barvu pleti bych se nebál, když mohl Ving Rhames hrát Kojaka, už snesu všechno. Scénář navíc sepisují David Elliot a Paul Lovett, autoři Čtyř bratrů, kteří byli retro až hanba. Ve své době seriál soupeřil s The Saint, který ho v remakové partii předběhnul (adaptace z roku 1996 s Valem Kilmerem v hlavní roli), teď je na čase opět srovnat účty.

Než k tomu dojde, objeví se Will v dramatu Pursuit of Happyness (to není překlep), kde musí jako nesvědomitý otec dojít nápravy, pomůže mu v tom týden strávený s vlastním synem? (doslova, synátorskou roli hraje Smithův vlastní syn Jaden) Nechtějte, abych vám prozradil pointu, stejně už jste ji stokrát slyšeli. Dalším oznámeným projektem se Smithem v jedné z hlavních rolí je Time Share o dvou rodinách, které vyrazí na dovolenou, aby na místě zjistily, že pronajatý dům mají zapsaný na stejné termíny. Vydrží spolu Will Smith a Nicolas Cage v jednom domě? Dvanáct do tuctu hadr. ;)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace