Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pitt a Jolie ve společném filmu?


ikona
Mr. Hlad
angelina joliebrad pitt
Brad Pitt a Angelina Jolie údajně plánují společný filmový projekt. O čem by mohl být? 

Brad Pitt a Angelina Jolie jsou dost možná nejsledovanějším celebrity párem na světě, ale faktem zůstává, že ve filmech se spolu moc neobjevují. Jejich spolupráce na akční romantické komedii Pan a paní Smithovi se však zatraceně povedla, takže kvantitu nahrazují kvalitou, což je vždycky dobře. Zatímco Pitt si i v poslední době vybírá zajímavé herecké projekty a hraje u Scotta, Tarantina nebo Malicka a ještě stíhá produkovat filmy jako 12 let v řetězech, Angelina Jolie si k hraní přibrala režii. Letos ji uvidíme ve fantasy Zloba – Královna černé magie a na konci roku uvede do kin biografické drama Unbroken. Teď se však zdá, že ve vzduchu visí další spolupráce.

 

Zatím sice nechce nikdo říct nic oficiálního, ale údajně by se mohli sejít nad scénářem, který Angelina Jolie sama před pár lety napsala a má se točit okolo páru, jemuž se hroutí manželství. A tak se rozhodnou zkusit ho zachránit tím, že odjedou na dovolenou a tam si snad všechno vyříkají a vyřeší, co je trápí. Jestli to bude echt drama nebo klasická vztahovka, nikdo neví, ale upřímně – dokážu si představit docela málo nudnějších příběhů. Na druhou stranu když by tihle dva spojili síly před kameru, tak se o ně režiséři poperou a výsledek by nakonec mohl stát za to. Otázka ale je, jestli to všechno nejsou jen kecy. Uvidíme časem.

--- 

Vytáhni v hospodě: Pitt dostal za Pana a paní Smithovi dvacet milionů, Angelina Jolie deset.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace