Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to bude s druhým Dreddem?


ikona
Mr. Hlad
dredd
Mohl by se nejdrsnější policajt v budoucnosti přeci jenom vrátit? A o čem by mohl být? 

Akční comicsovka Dredd nás docela potěšila, její tvůrce ale ne. Film to byl povedený, líbil se fandům i kritikům, byl drsný, svižný a zábavný. A v kinech komerčně pohořel. Opět se bohužel ukázalo, že kvalita a úspěch nemusí vždycky kráčet vedle sebe, což v případě téhle řezničiny, v níž si Pete Travis doslova liboval ve zpomalovačkách, při nichž kulky trhaly lidi na kusy, skutečně zamrzí. Zdálo se, že sequel jednoduše nebude, filmu se však celkem dařilo na DVD a na Blučkách, a tak to vypadá, že v jistých kruzích se o něm začíná alespoň uvažovat.  

Ale dál zatím nejsme. Karl Urban nedávno prohlásil, že dvojka trošku visí ve vzduchu, což teď potvrdil i producent Adi Shankar. Zároveň ale dodal, že není napsaný ani scénář. Těžko říct, jestli na něm Alex Garland nebo někdo jiný pracuje a o čem by teoretický sequel měl být, ale před premiérou jedničky se mluvilo o tom, že druhý díl bude prequel, jenž ukáže, jak se z Dredda stal nelítostný strážce zákona a jak vzniklo samotné Mega-City One. Případná trojka by na scénu přivedla nemrtvé soudce a jejich šéfa jménem Judge Death. Zní to všechno docela zajímavě, otázka ale je, jestli se někomu bude chtít riskovat další miliony. Zatím můžeme maximálně doufat.

--- 

Vytáhni v hospodě: Než  zase někdo napíše do diskuse, že Dredd vykrádá Raid, tak pro jistotu – Dredd se začal natáčet 12. listopadu 2010, Raid v březnu 2011.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace