Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Smith žere děti


ikona
Mr. Hlad
kevin smith
Tichý Bob hodlá ještě chvilku zůstat v hororovém žánru. A přichází s hodně nezvyklým hrdinou 

Kevina Smithe máme v redakci hodně rádi a s jeho Jayem a Tichým Bobem většina z nás prakticky vyrůstala. Mladí muži za pultem, Flákači, Hledám Amy nebo Jay a Tichý Bob vrací úder jsou zkrátka klasiky, které si většina z nás může vpálit kdykoliv. V poslední době se ale Smith zaměřuje na trošku jiné filmy. Rozhádal se s hollywoodským systémem a svůj horor Red State distribuoval prakticky sám a dá se očekávat, že i jeho thriller na základě skutečných události Tusk taky uvidí spíš fanoušci než sváteční diváci. Ti by konec konců příběh o chlapovi, který svého spolubydlícího předělává na mrože, možná ani nemuseli vydýchat.

U hororů chce Smith zůstat i v budoucnu. Jeho Anti-Claus zní docela zajímavě. Smith se tu totiž podívá na trošku přehlížený symbol vánočních svátků. Na místo tlusťocha s plnovousem totiž dostaneme Krampuse, což je fakt děsivě vypadající potvora z pověstí z Německa nebo Rakouska a během Vánoc si ve svém pytli odnáší zlobivé děti, které pak žere. Zkrátka sympaťák. Smith plánuje, že s sebou vezme i část herců z projektu Tusk a že uvidíme Justina Longa, Haleyho Joela Osmenta, Genesis Rodriguez nebo Michaela Parkse. Natáčení by mělo začít už letos na podzim, což znamená, že na chystané Clerks III si asi chvilku počkáme. Ale člověk nemůže mít všechno.

--- 

Vytáhni v hospodě: Kevin Smith a jeho manželka Jennifer měli svatbu na ranči Skywalker.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace